Röntgenova-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Jan Sekerka 31. mája 2022

Vo dvore bytového domu Röntgenova 2-4 neorezané stromy. Znížené presvetlenie bytov, pri vetre hrozba poškodenia fasády domu konármi stromov.

01. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, drevinu preverí priamo v teréne pracovníčka referátu zelene.
Kto? Referát zelene

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
01. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe komunikácie s kolegami z magistrátu bolo zistené, že ide o dreviny v ich správe. Zodpovednosť teda presúvame na hlavné mesto. Ďakujeme za nahlásenie podnetu a želáme ešte krásny deň.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
01. jún 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
02. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
20. júl 2023

Miloš

Tieto orezy v tom vnútrobloku boli urobené cca pred 3-4 týždňami, podľa mňa už neaktuálne. Videl som to osobne,že orezávali všetky stromy vo vnútrobloku.
20. júl 2023

Jan Sekerka

Pán Tomáš. Nechcem o skutočnom stave polemizovať, to nemám vo zvyku. Ale stav je ten istý, ba čo viac, od času podania podnetu sú vizuálne badatelné prírastky. Navrhujem miestne šetrenie. Či?
20. júl 2023

Miloš

P. Sekerka, tak tu si napíšte podnet na https://podnety.petrzalka.sk/ tie orezy sú v kompentencii mč Petržalka. Ich reakcia býva väčšinou do mesiaca.

Ja som ich videl v júni orezávať ten vnútroblok, lebo sme boli akurát vtedy na tom detskom ihrisku čo je v tom bloku. Verím, že to dopadne dobre.
20. júl 2023

Jan Sekerka

Pán Tomáš. Ďakujem veľmi pekne za nasmerovanie a podporu, že to nakoniec dobre dopadne. Len to riešenie od 31.5.2022 je pridlhé. Všetko dobré.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania