Dolepená značka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Karol Bujaček 12. januára 2015

Dolepená značka „prikázaný smer jazdy vpravo“, ktorá je pri prechode cez Štúrovu v smere od Laurinskej ul.

Okrem iného ide aj o porušenie § 60 ods. 7 predpisu č. 8/2009 Z. z. (zákona o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov), a vzťahuje sa § 22a písm. b) a § 22c odst. 1 písm. b) predpisu č. 135/1961 Zb. (Zákon o pozemných komunikáciach – cestný zákon).

12. január 2015

Jaro

Ten dovetok si si mohol odpustit. Nezer to tak.
12. január 2015

Dodo

Prečo, náhodou super
12. január 2015

ivan

Som zvedavý ,či by zelená hlava bola schopná na základe porušenia takejto značky schopná dať pokutu?
19. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobý deň, dopravná značka označuje prikázaný smer jazdy pri výjazde z Laurinskej ulice, nachádza sa na Laurinskej ulici, ktorá je v správe Mestskej časti Staré mesto.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
19. január 2015

Odkaz pre starostu

Značka sa nachádza na parcele 21335/1 v kat. úz. Staré Mesto. Táto parcela, podľa informácií zo stránok MÚ-Staré Mesto, nie je v správe mestskej časti BA-SM.
19. január 2015

Juraj

Pán PAPAJČÍK mohol pripísať,že podnet vo vlastnej réžii preposila tomu,komu patrí,no je to typický byrokratický postup:občan,najskôr si pozisťuj komu čo patrí,na ktorej parcele to leží na katastri,potom i zisti meno sekretárky,tá ťa odkáže na hovorcu atď.Veď občan,ono ŤA prestane baviť vypisovať podnety že tu v meste je bordel:MY TO VIEME,sedíme na flekoch a je nám dobre!!! Tu by naozaj pomohla defenestrácia.
21. január 2015

Karol Bujaček

Dnes bola značka už čistá a vyzerala ako nová.
24. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, výmenu dopravnej značky zabezpečilo oddelnie dopravy miestneho úradu Staré Mesto. Dovoľujem si však upozorniť, že značka je neobvykle nízko z dôvodu, že dopravné značenie nemôže byť vyššie kvôli reklamným tabuliam. Ich odstránenie musí zabezpečiť magistrát hl.mesta SR Bratislavy, keď značenie je na stĺpe verejného osvetlenia, ktorý patrí magistrátu.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania