Chýbajúca dopravná značka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Roman Slivka 14. januára 2015

Na ulici Vlčie hrdlo pri ubytovni Robinson na križovatke tvaru T tesne pred železničným priecestím chýba na vedľajšej ceste dopravná značka Daj prednosť v jazde alebo STOP. Na hlavnej ceste zvislá značka Hlavná cesta je umiestnená, ale na vedľajšej nie je žiadna značka a tá sa pripája zprava. Absencia značky vyvoláva neistotu a možnosť kolízie, nakoľko vodiči prichádzajúci z vedľajšej cesty prichádzajúcu z pravej strany.

14. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Dopravné značenie bude po schválení v Komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení doplnené.





kancelária starostu
14. január 2015

Juraj

Odpoveď samosprávy je typicky písaná osobou neznalou veci: pokiaľ je tam značka HLAVNÁ CESTA,nemusí zasadať žiadna komisia,ale máte tam na tú vedľajšiu dať okamžite značku STOP alebo DAJ PREDNOSŤ ! Je vidno,že túto odpoveď písala sekretárka bez toho,aby sa opýtala kompetentnej osoby čo má napísať.Ďalšia možnosť je odstrániť značku HLAVNÁ CESTA,aby sa jazdilo podľa "PRAVEJ RUKY",no to by asi nedopadlo dobre pre tých čo jazdia po pamäti.
15. január 2015

Roman Slivka

Aj ja si myslím, že to nemusí znovu schvaľovať Komisia. Niekto totiž pri umiestnení značky HLAVNÁ CESTA už musel o tomto rozhodovať, mám za to, že stačí preveriť pôvodné rozhodnutie Komisie, v ktorom muselo byť rozhodnuté aj o umiestnení dopravnej značky na vedľajšej ceste. Buď ju tam niekto neumiestnil v súlade s rozhodnutím, alebo tam v minulosti bola a z nejakého dôvodu zmizla....
02. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravné značenie bolo osadené.

kancelária starostu
02. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prikladáme ďalšie foto.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania