Pošta 42 Saratov

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Soňa 14. januára 2015

Dlhé čakanie na pošte v OD Saratov. Ľudia sa nezmestia do priestorov pošty. Priehradky sú otvorené 4, ale listové zásielky sú len 2. Ľudia nevedia do ktorého radu sa postaviť. Požadujem:

- zväčšiť priestory pošty
- zriadiť integrované obslužné miesta na všetkých priehradkách
- zriadiť systém ako je na pošte v Bory Mall, že každý klient si vytlačí lístok s poradovým číslom
- predĺžiť otváracie hodiny pošty

14. január 2015

Peter

Suhlasim s podnetom, na tejto poste vladne chaos vo vybavovani klientov, ktori niekedy ani nevedia v ktorom rade sa nachadzaju. Kazdy nadava a je neskokojni, mile pracovne prostredie... Nemyslim ale, ze by to patrilo sem, skor to adresovat priamo Slovenskej Poste.
16. január 2015

stano

kedysi sme v Dubravke mali obrovsku postu. spytajte sa samospravy, koho bol napad sa prestahovat do mini priestorov do OC Saratov, resp. preco nikto neinvestoval financie do obnovy spomenutej budovy, ale radsej ju nechali uplne na pospas osudu. aspon homeless ma svoju centralu.
16. január 2015

ala

Tak iste by som poriešiilo parkovanie v okolí pošty a OC Saratov, Autá, ktoré dvezú poštu v skorých ranných hodinách či večerných a pobudia spracich ľudí na Fedákovej. Po vykláddke pošty tie autá pri otácani sa pred vchodom Fedákova 16 a cúvaním až k vchodu 14, ničia chodník, trávnik - vyriešť nejaký stlpikom, ktorý by zabránil otáčania sa vozidiel na chodníku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania