Parkovanie na Fedákovej až po križovatku Karola Adlera

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Roman 14. januára 2015

Kedy bude riešené parkovanie v tejto lokalite.Vymeranie a namaľovanie parkovacích miest.A hlavne dať tomu koncepciu,aby nevznikal problém s vývozom komunálneho odpadu..

15. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

situáciou na Fedákovej ulici sa zaoberáme a hľadáme riešenie v spolupráci s Dopravnou komisiou tak, aby v čo najväčšej miere vyhovovalo občanom danej lokality a zároveň zodpovedalo dopravným predpisom.

S pozdravom

Ing.arch. Daša Barková
Oddelenie územného rozvoja, výstavby a dopravy
16. január 2015

stano

situacia na celej Fedakovej je uz roky velmi zla. jedine co sa riesi je papuckovanie resp. vyberanie za zle parkovanie. tiez parkovanie na chodniku v useku Fedakova 2-8 nie je celkom v poriadku v sulade s dopravnymi predpismi.
12. september 2023

Jozef Novak

Pozdravujeme Magistrat za progresivne zrusenie cca polovice parkovacich miest na K.Adlera: Prezradite nam dovod? Proiorita su smetiari? Alebo iny dovod preco maju obcania mat podstatne znizeny pocet parkovacich boxov v tejo casti mesta?

Tiez dakujeme Mestkej Policii, ze sa vzorne stara o parkovaciu politiku Magistratu, mnohi teraz nebudu mat kde parkovat a svojimi papucami robite parkovaciu "politiku" este radostnejsou. Tiez dakujeme Magistratu za zrusenie spoojov MHD, zuzenie cesty pri Novom moste a prilezitosti si tam postat na 40 min v zapche. Vedla je siroka magistrala pre cyklistov ale to nevadi. Kazda nova progresivna inovacia je neuveritelnym zazitkom
12. september 2023

Julo

Pan Novak, ono to asi nejde aj mat ulicu v kulturnom stave, aj zabezpeceny bezproblemovy odvoz odpadu, aj spoliehat ne samoukaznenie sa ludi, co si chcu narokovat kus verejneho priestranstva, na ktory sukromny narok nemaju o nic vacsi, nez vsetci ostatni, s ktorymi tam ziju.

Jedina hlupost su tie papuce, zbytocne to vytazuje policiu, snad sa casom podari automatizovana kontrola s vozidiel kamerami, ako to funguje v inych mestach. Ti ludia, co stoja v 40min v zapche by tym miestom mohli prejst za 5min keby sli autobusom, no ale co uz.
21. september 2023

Jozef Novak

Nie je to uz davno od roku 2019 o kulture. Ale o tom ako si vybavit granty, ze budeme IN. Ako to zahrat na slusnost, zodpovednost, prifarbit pocity na zeleno a popritom si dalej privyrobit, ze sa ludom zakladne veci zdrazeju. Prikladov je mnoho.

Zdrazenim a zrusenim 15 min listkov asi nie je o tom ako ludi dostat do MHD. Zrusenie expresnych spojov cez mesto napr 117 do Race je dalsia cesta ako ludom MHD prisladit. Linka 35 na Dlhe diely je dalsi priklad ako sa hrat na ekologicku zodpovednost a pritom ide o zarobok. To ze prichod spoja je 8:05 na Dlhe diely ked su vsetci v praci alebo v skole je nadherna ukazka progresivnej starostlivosti o obcanov.

Vsak predsa linka 35 funguje, pritom vela nafty za poloprazdny autobus alebo vozenie duchov sa nespali, magistrat to vykaze ako splnenu vec, MHD si usetri naklady. Ze linka nesluzi v najdolezitejsom case ludom nikoho netrapi, hlavna vec ze sme zeleni. Tesime sa ze nasi leadri chodia hravat na gitate po obvodoch, hned je nam vsetkym veselsie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania