Autá vychádzajú na chodník v križovatke na prechode

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Neriešený
meno
Miro Jablonický 15. januára 2015

V križovatke Saratovská Drobného autá vychádzajú priamo v prechode na chodník smer k nelegálnej stavbe, aby zaparkovali na chodníku a rovnako tak z neho schádzajú priamo do križovatky na prechod pre chodcov. Dá sa tam dať nejaká značka, prípadne urobiť celý ten chodník bez parkovania, lebo toto robia autá aj priamo na zastávke Drobného smer Saratov - vychádzajú na chodník a vchádzajú priamo do zástavky. Ďakujem.

04. február 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

pozdravujem zadavatela podnetu.. porpsim pridite aj k nam do karlovky a urobte zopar zaber a dajte podnety aj u nas.. .. v karlvke nedavame tolko podnetov .. potrebujeme takých ako ste vy..drzim vam palce
04. február 2015

Miro

no neviem, či to nie je zbytočné, keď je podnet ako NERIEŠENÝ. ale budeme sa snažiť ďalej. :-)
17. február 2015

Andrea Mikulová

Nechápem, prečo je tento problém označený ako neriešený. Každý deň tadiaľto chodím do práce aj z práce. Aj dnes ráno, bohužiaľ, chodím ešte za tmy, takže som to nevedela odfotiť, tam parkovalo auto presne na červených pruhoch, ktoré majú slúžiť ako pomôcka pre nevidiacich. To už je viac ako drzosť! A dementi, ktorí tam parkujú, ešte aj vytrubujú na chodcov, aby im uhli. To už ani na chodníku sa chodec nemá cítiť bezpečne?
Presne na zakrúžkovanej časti obrázku ma minule skoro prešlo auto, ktoré tam vpálilo rovno z križovatky takou rýchlosťou, že som ledva uhla.
Prosím vás, neodkladajte tento problém ako NERIEŠENÝ. RIEŠTE HO!
17. február 2015

Miroslav Jablonický

Dobrý deň,

tento podnet je stále ako neriešený.

Ako to chce samospráva riešiť alebo opäť zatvorí oči a nechá veci hniť ďalšie 4 roky??

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania