Adámiho-Poškodzovanie koreňovej sústavy stromu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý

Stavba zbytočného bezbariérového východu na chodník s prekopaním koreňa vyše 80 ročného stromu. Pri tak veľkom strome je samozrejmé, že korene siahajú ďaleko. Stavba je ešte len začatá, je potrebné zastaviť ju a nepoškodiť ďalšie korene.
Aktuálne sú preseknuté aj napäťové káble, voľne a nezaizolované.

10. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Priechod pre chodcov sa robí podľa schváleného projektu KDI (Krajského dopravného inšpektorátu). V tomto mieste zvyknú ľudia prechádzať cez cestu, pretože iné priechody pre chodcov sú ďaleko. Keď robíme priechod, tak rovno bezbariérový, sme presvedčení, že starší ľudia, matky s kočíkmi a ľudia ŤZP toto riešenie uvítajú. Práce realizuje vysúťažená odborná certifikovaná firma podľa uvedeného projektu. Miesto je aktuálne stavenisko, je označené, ľudia sa v jeho priestore nemajú pohybovať.

Ing. Beata Boháčiková, ref.dopravy a verejného poriadku
19. október 2022

Oliver

tento projekt bol absolutne nepremysleny a vobec namiesto opravenia podchodu ktory je o 20m vedla sa rozhodlo ze sa naleju peniaze do prechodu prechodcov ktory je v na konci zakruty nebezpecne umyestneny a ma sluzit ako pristupova cesta na detske ihrisko ???? prosimvas rozmyslal niekto ze je to nebezpecne a z hľadiska praktickosti vám žiadna mamička cez tento prechod nebude chodiť vzhľadom k schodisku umiestnenemu hned za prechodom .... a ak je teda bezbariérový kam sa ma npr. osoba znevihodnena a odkázaná na vozicek dostať po prejdení prechodom na druhu stranu???

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania