Namalovat parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Miro 16. januára 2015

Chcel by som tymto poziadat zodpovednych o namalovanie parkovacich boxov na Hubeneho ulici, ludia parkuju halabala a vdaka tomu sa "stracaju" miesta v tych 2metrovych medzerach medzi autami

17. január 2015

Jaro

A opravit chodnik.
04. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet bol odoslaný na oddelenie dopravného inžinierstva Magistrátu hlavného mesta na preverenie. Vyznačenie parkovacích miest nie je možné úrobiť svojvoľne. Vyznačenie vodorovného dopravného značenia je možné len na základe vypracovaného a schváleného projektu organizácie dopravy, so súhlasom Krajského dopravného inšpektorátu (KDI) Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Následne môže byť dopravné značenie realizované správcom komunikácie, pokiaľ má na túto činnosť v rozpočte vyčlenených dostatok finančných prostriedkov. Vzhľadom na ešte neschválený rozpočet Vám nevieme sľúbiť, že to bude v tomto roku, príslušné oddelenie však túto požiadavku eviduje.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
17. júl 2021

Martin Uváček

Parkovacie miesta na Hubeného boli vyznačené v júni-júli 2021 pri realizácii mestskej parkovacej politiky. Čiže podnet zadávateľa považujem za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania