Tranovského-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Milan 21. júna 2022

Bolt kolobezky parkuju pred vchodom do bytovky a na chodniku a blokuju pristup k schodisku. S kocikom sa po chodniku neda prejst vobec. Ked tam zaparkuje auto, dostane papucu. Kolobezky uz stoja az na ceste, niektore lezia na zemi a to je v poriadku?
Kto urcil miesta kde mozu kolobezky parkovat?

Dakujem.

21. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Projekt prenajímateľných kolobežiek je celomestským projektom magistrátu, mestská časť nie je v ňom zahrnutá a nevie reálne ovplyvniť kde sú kolobežky odstavené. Podnet preposielame na magistrát na vyjadrenie.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
21. jún 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
21. jún 2022

Viliam

To je asi nejaký lenivec, co ráno síce zbehne dole kopcom po schodoch ale večer miesto schodov radšej použije vždy ďalšiu kolobežku :D
22. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
27. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

kolobežky boli ešte v piatok odstránené a parkovacia zóna bola presunutá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácii
Kedy? 24.6.2022

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
01. august 2022

Iva Hevesi

Dobrý deň, žiadam o to aby sa obnovilo parkovisko kolobeziek niekde na vrchu ulice Tranovského. Rozumiem že toto konkrétne miesto nebolo ideálne, ale teraz sa dá parkovať iba o dve ulice nižšie nad školkou, čo mi výrazne zneprijemňuje dopravu domov. Kontaktovala som ohľadom toho aj Bolt, tí sa mi ale naspäť neozvali. Proste pridajte nejaké parkovisko na vrchu kopca na Tranovského. Načo nám inak tie kolobežky sú? Prosim podporte kolobezkovu dopravu, vytvorte tam hore naozajstné parking space pre kolobežky. Inak si môžem rovno kúpiť auto, a to keď spravíme všetci tak to tam bude teda zaberať o dosť viac miesta než pár kolobeziek ;D
10. august 2022

Iva Hevesi

Dobrý deň, žiadam o to aby sa obnovilo parkovisko elektronických kolobeziek niekde na vrchu ulice Tranovského. Rozumiem že toto konkrétne miesto nebolo ideálne, ale teraz sa dá kolobežky parkovať iba o dve ulice nižšie (nad školkou), čo mi výrazne zneprijemňuje dopravu. Tie kolobežky predsa nezaberajú veľa miesta, a ak vadia chodcom na chodníku tak nech kľudne zaberajú jedno parkovacie miesto áut, využije ich predsa omnoho viac ľudí.
(Prosim podporte kolobezkovu dopravu, vytvorte tam hore naozajstné parking space pre kolobežky. Inak si môžem rovno kúpiť auto, a to keď spravíme všetci tak to tam bude teda zaberať o dosť viac miesta než pár kolobeziek. )

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania