Smrad z kanalizácie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rusovce

Neriešený
meno
Elena Súkeníková 02. marca 2012

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či sa bude niečo robiť s kanalizáciou na Kovácsovej ul. pretože je tam neznesiteľný zápach. Hlavne pri Kovácsovej 96-94. Nedá sa ani doma vyvetrať, pretože ten smrad ide do bytu. Prosím, skúste s tým niečo spraviť alebo aspoň poradiť ako sa to dá vyriešiť. Ďakujem

08. marec 2012

Odpoveď samosprávy

Kanalizáciu na Kovácsovej ulici má v majetku VV, š.p. a spol. BVS, a.s. spravuje túto kanalizáciu. MČ Bratislava – Rusovce preto požiadala listom spol. BVS, a.s. o odstránenie zápachu, ktorý sa šíri z kanalizácie na Kovácsovej ulici. Verím, že spol. BVS, a.s. sa tomuto problému bude v krátkom čase venovať a zápach už potom nebude obťažovať život ľudí, ktorí na tejto ulici bývajú.

Dušan Antoš
starosta
27. marec 2012

Peter

Zapach z kanalizacie je citit aj po celej severozapadnej casti Kovacsovej ulice (od skolky hore smerom do Jaroviec). Ked clovek prechadza autom ponad kanaly, nasaju sa tie vypary rovno do auta. Niektori obyvatelia to zjavne riesia zakryvanim kanalov linoleovymi rohozami.
09. október 2012

Elena

Dobrý deň, písala som už v marici ohľadom zápachu z kanalizácie ale zatiaľ sa nič nedeje a už je to naozaj neznesiteľné. Prosím Vás pán starosta. Skúste s tým niečo spraviť, nejakým spôsobom urgorať BVS. Nemôžme ani okná otvoriť, všetko ide do bytov. O sedení na balkóne ani nehovorím. Mám malé deti a neviem či zápach nieje aj zdraviu škodlivý. Je to už naozaj neznesiteľné.

Veľmi pekne ďakujem Súkeníková

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.