Karloveská/Pustá-chodník-otázka

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

V rámci rekonštrukcie chodníka na Karloveskej ulici pred OC Centrum bola vykonaná výmena povrchu asfalt-dlažba. Koniec chodníka (v dĺžke cca 10m) pri vjazde na Pustu ul. zostal v pôvodnom stave. Je to zámer, alebo "došla" dlažba?

23. jún 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
24. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
26. jún 2022

jajbolina

Maozaj tento malý úsek už mali vydláždiť rovnakou dlažbou ako zvyšok chodníka. Máme tu manuály na všetko, pomaly na prdy, ale v praxi vidíme "rozkúskované" chodníky, dokonca aj námestia na ktorých sú použité rôzne povrchy od asfaltu cez rôzne dlažby. Nevyzerá to veru na profesionálnu prácu magistrátu.
26. jún 2022

Roman Mihalik

Magistrát nebol schopný od 11/2020 po asfaltovaní Karloveskej na prechod dať vodiaci pás pre nevidiacich, takže chýbajúce ukončenie chodníka ma neprekvapuje. Inak na tom prechode ku električke je zlé vyspádovanie vozovky a tvoria sa tam mláky presne v mieste prechodu. Podnet na to majú od 01/2021, avšak bez riešenia (https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/106365/voda-na-ceste-pri-krizovatke-karloveska-pusta), takže očakávam, že sa tam mláka bude tvoriť rovnako. Ale máme nový chodník...
25. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

áno ide o zámer.
Pustá ulica je v správe MČ Karlova Ves, ktorá opravovala priechod pre chodcov. Dlažba sa preto kládla po novú úpravu priechodu na chodníku.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania