Hradna ul-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Hradná ulica je jednosmerná ulica výrazne využívaná chodcami idúcimi z hlavnej-Kremeĺskej ulice do potravín ale aj bočných ulíc MČ Devína, keďže je v úplnom centre Devína.
Požadujem vybudovanie chodníkov z oboch strán cesty. Alebo budeme stále ohrozovať chodcov autami lebo im nemáme bezpečný priestor-chodnik?
Tu doslova končí chodník v strede cesty a obsadia ho zaparkované autá. Pripadá to absurdné len mne?!

27. jún 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Devín
27. jún 2022

jajbolina

Prosím o opravu nadpisu, ide o Hradnú ulicu.
Bohužiaľ vo vašej appke nefunguje manuálne zadanie ulice a zadanie podnetu cez web stránku (čo preferujem) hlási chybu-chýba zadanie kompetentnosti alebo niečo podobné. Prosím o opravu ako nahlásenia podnetu cez web tak appku, možnosť zadať uulicu manuálne. ďakujem.
10. júl 2022

jajbolina

PS: Chodník sa dá vybudovať na oboch stranách cesty, stačia drobné úpravy-elektrickú skrinku MÚ presunúť spred múru do časti železného plota a lampu VO tiež umietniť na pozemok MÚ aby zbytočne nezaberala chodník.
Rovnako súčasnú lampu VO pred požiarnou zbrojnicou zrušiť a el. vedenie k nej integrovať do budovy pož. zbrojnice a na budovu osadiť len teleso lampy. Jednoducho-teleso lampy zavesiť na pož. zbrojnicu aby sa zrušil stĺp a nezavadzal na chodníku.
A samozrejme zrušiť tie biskupské chodníky, ktoré len zaberajú priestor, čím sa dá súčasný "chodník" pri potravinách zúžiť.
Je tam priestor na plnohodnotné vybudovanie chodníkov z oboch strán tejto chodcami využívanej cesty. Treba to urobiť poriadne, kvalitne.
11. júl 2022

jajbolina

Prosím preposlať znovu na MÚ Devín, nech sa aspoň vyjadria. Snáď si za ich luxusné platy zaslúžia občania aspoň odpoveď či sa nad tým uvažuje, alebo to hodia do koša. Ďakujem.
28. jún 2023

jajbolina

Presne rok od zaslania podnetu, stav rovnaký. Nechce sa mi veriť že Devín nie je schopný nájsť pár drobných na vodorovné značenie aby bol vyznačený chodník pre chodcov. Stav je hanebný, autá nad chodcov. úprosím o vyjadrenie či zasadala dopr.komisia a či sa toto bude riešiť. Ďakujem.
29. jún 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
18. apríl 2024

jajbolina

Aktualizácia, stále žiadna zmena, chaos s autami na Hradnej ulici.
Prosím vás riešte konečne Hradnú ulicu. Autami býva totálne upchatá. A čo chodci??? Čaká sa na nešťastie?
19. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Anna Uhrová
[email protected]
22. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za podnet. Ako iste viete mestská časť nevlastní a teda nie je správcom skoro žiadnej komunikácie v Devíne a to kvôli nútenej správe v ktorej sa Devín nachádzal. Všetky komunikácie sú buď v správe magistrátu alebo v správe súkromných subjektov ktoré komunikáciu vlastnia. Tak je tomu aj v tomto prípade. Bohužiaľ bez ich súhlasu mestská časť nevie a ani nemôže osadiť akékoľvek dopravné značenie ako aj nakresliť či inak riešiť chodník. Napriek tomu Váš podnet spracujeme a budeme sa ním opätovne zaoberať.
S prianím pekného dňa MČ BA-Devín

MČ Bratislava - Devín
22. apríl 2024

jajbolina

Dobrý deň. Ide o komunikáciu 3. triedy, teda spadá pod Devín. Ak bola delimitovaná pod magistrát, prosím o preposielanie podnetu magistrátu, nech to riešia. Ďakujem.
24. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania