Blokovanie BUS pruhu

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Michal 26. januára 2015

Po každom domácom zápase HC Slovan si rôzni taxikári spravia z vyhradeného BUS pruhu svoje stanovište a čakajú tam kľudne aj niekoľko hodín, pričom príslušníci PZ SR sa na to len prizerajú a vôbec nezasiahnu, pričom autobusy MHD stoja vo vzniknutej zápche a sú zbytočne zdržované. V čase keď som tam bol som narátal približne 13 čakajúcich taxíkov.

26. január 2015

mravec

bežná situácia v bus pruhoch , kde si taxikári myslia , že keď v nich môžu jazdiť , tak ich môžu aj stáť...keď prídu policajti , na otázku koľko tam stoja bude ľahká odpoveď - asi 3 min a čakám na zákazníka...hneď ako nastúpi , odchádzam...s týmito chlapcami s vyholenými hlavami by už niekto mal spraviť rázny poriadok !
27. január 2015

ak si kar, taxikar

a neni nahodou v bus pruhu zakazne stat?
04. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Parkovanie v okolí zimného štadióna O. Nepelu samospráva vníma ako problém a venuje mu značnú pozornosť. Hlavné mesto požiadalo Mestskú aj štátnu políciu o zvýšenú aktivitu a počas každého zápasu na štadióne sú v okolí prítomné viaceré hliadky štátnej aj mestskej polícia, ktoré riešia všetky porušenia zákona súvisiace s pravidlami cestnej premávky.

Mestská polícia vykonáva svoju činnosť v zmysle zákona o obecnej polícii č. 564/1991 Zb. Primátor, magistrát ani mestské časti im nemôžu priamo určovať čo a ako majú sankcionovať.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania