Osuského - sklo na ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
PotPalo 07. júla 2022

Osuského 32 - sklo na ceste. Schválne som počkal, že či pri čistení parkoviska vyčistia aj sklo na príjazdovej komunikácií, na ktorej s takou obľubou dávajú botičky. Samozrejme že to nevyčistili. Sklo na fotogtrafiách tam ostalo aj po čístení. Sklo je z rozbitého okienka na aute, takže o tom policajti museli vedieť, určite to bolo nahlásené.

Keď už riešime sklo na komunikácii, má to vôbec niekto na starosti? Včera bola autonehoda medzi Rusovskou cestou a Námestím hraničiarov, a na ceste ostalo veľa skla. Pri kraji môžu cyklisti dostať defekt. V civilizovanej krajine by po odstránení havarovaných vozidiel mala nastúpiť čata a upratať vozovku a okolie od zvyškov nehody.

07. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, o vyčistenie krajnice požiadame kolegov.
Čo sa týka komunikácie na Námestí hraničiarov, kde sa včera stala nehoda, je potrebná kontaktovať kolegov z magistrátu - [email protected], komunikácia nie je v správe MČ.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
08. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kolegovia dnes v rámci údržby parkovísk na Osuského zabezpečili vyčistenie komunikácie od skla.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
08. júl 2022

PotPalo

Osuského - výborne. :)

Námestie hraničiarov - to sa má po každej nehode hľadať správca tej konkrétnej komunikácie? A keď sa nenájde, tak ostane špina? Nemôže skrátka hoci aj policajt zobrať metlu a lopatu... asi nie, na to sú moc hrdí. Potom to čaká na dobrovoľníkov. Celkom slušné kusy skla som tam pri krajnici pozbieral, prikladám foto. Chudáci cyklisti, hlavne tí čo doručujú na čas, nabehnúť na takýto kus skla, tak dušu aj plášť zničia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania