Kremeľská-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
jajbolina 10. júla 2022

Na Kremeľskej ulici od odbočky na Hadiu cesty smerom do DNV neexistuje žiadny chodník, pritom ide o frekventovanú hlavnú cestu v MČ Devín. Podľa katastra sú pozemky mestské a štátne, priestor na vybudovanie chodníka je. Prosím o vybudovanie chodníka v tomto úseku, chodci sú tam denne ohrozovaní autami. Na to že sme hlavné mesto, chýba tu zarážajúco veľa chodníkov. Ďakujem.

25. júl 2022

jajbolina

Prosím preposlať na magistrát, ide o magistrátnu ulicu. Pripomínam že chýbajúci chodník je na hlavnej ulici, veľmi využívaný chodcami (ako vidno na fotke).
Nezaslúžia si aspoň na hlavných ťahoch mesta chodci chodník? Teraz na tej trávnatej ploche parkujú autá, chodcov hádžeme do dráhy autám. Neskutočné. Ďakujem.
27. júl 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
27. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Sekcia dopravy

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
06. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pozemky na tomto mieste sú súkromné. Vybudovanie chodníka by bolo zdĺhavým a finančne náročným procesom a kapacita vybudovaného chodníka by nebola dostatočne využívaná keďže ide o úsek s nízkou intenzitou peších. Z tohto dôvodu na uvedenom mieste neuvažujeme s výstavbou chodníku.
Vnímame však potrebu dobudovania riadneho priechodu pre chodcov a nástupíšť pre zastávku MHD „Hrad Devín“. Tento projekt je zaradený do Registra investícii Oddelenia dopravných stavieb.

S pozdravom,
Kto? Sekcia výstavby

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
06. december 2022

jajbolina

Vážený magistrát, pozemky sú prevažne mestské. Ak má magistrá financie na obnovy vnútroblokov, nech nájde peniaze na vybudovanie chodníkov na hlavných komunikáciách v MČ. Je to o prioritách, určite je priorita bezpečnosť chodcov na hlavných cestách pred vnútroblokmi sídlisk. Mimochodom, choďte sa pozrieť na tú nízku vyťaženosť. Láskavo to riešte. Vďaka.
06. december 2022

Peter Oravec

Admin podnet uzavrel. Samospráva povedala, že uzavrieť, tak admin uzavrel.
Vyšetrovanie sa skončilo, zabudnite.
(To bol kedysi taký film: https://www.csfd.sk/film/2253-vysetrovanie-skoncilo-zabudnite/prehlad/)
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.