Poškodenie parkoviska na Karloveskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
PRAVO REZIDENTA 28. januára 2015

Pozdravujem,

ako si obyvatelia vsimli, na Karloveskej ulici na novovybudovanom ale uz 40 rokov uzivanom parkovisku pre verejnost demontoval novy majitel pozemku parkovaciu dlazbu za nekonania policie a mestskej casti Karlova Ves, ktora sice dala podnet a riesi konanie, ale pre obyvatelov sa situacia velmi skomplikovala. Ako a kedy to bude vyriesene nas zaujima a ci sa bude ako na Dlhych dieloch a v Petrzalke parkovat na hlavnej ceste? Lebo k tomu to vedie... Chcem okamzite riesenie.

04. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

stavebný úrad vykonal počas rozoberania parkoviska štátny stavebný dohľad a konštatoval poškodzovanie majetku mestskej časti a ihneď na miesto privolal štátnu políciu, ktorá predmetnú vec spísala a ďalej rieší vo svojej kompetencii. Mestská časť momentálne vykonáva verejné obstaranie dodávateľa na úpravu parkoviska do pôvodného stavu.

Patoprsty
MÚ Karlova Ves
29. máj 2015

mio mio

Majitelovi pozemku kosime, upratujeme strk co vyhrabavaju auta a trhaju podklad
15. jún 2015

Renata_A

Na Karloveskej ulici pred domom č. 26 a 28 stojí už vyše roka tento stavebný materiál, ktorý tu asi ostal po oprave parkoviska pred uvedeným domom. To nikomu nechýba? Niekto bol lenivý to odviezť? Navyše je na to otrasný pohľad aj z električky.
09. december 2015

marcel z maleho mesta m

rok bez napravy , rozbite parkovisko, ludia si uz zvykli na nepravny stav, zelen sa prisposobila...
co na to samosprava,
stavebne oddelenie
pravne oddelenie
zivotne prostredie...
02. január 2017

michal

Parkovisko za Wigwamom v Karlovej Vsi je uz dlhsiu dobu rozbite, po inzinierskych pracach boli zo zeme vybrate dlazobne kocky, ktore nasledne stihol niekto "premiestnit" a teraz je tam diera a srtk. Tym padom sa dlazba postupne rozklada a trciace kocky poskodzuju vozidla, chyba vodorovne znacenie parkovania.
03. január 2017

U NAS TAKA OBYCAJ

uz ta cast pozemku patri sukromnej osobe z nitry.. este tomu chyba oplotenie a je to vybavene!
20. september 2018

michal

"Mestská časť momentálne vykonáva verejné obstaranie dodávateľa na úpravu parkoviska do pôvodného stavu."

Toto sa aj nejako planuje hybat? Kazdy raz ked vychadzam z parkoviska sa bojim ze sa mi pod kolesami vzprieci niektora z vypadnutych dlazobnych kociek...
20. september 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

uz aj jedno auto bolo poskodene odskocenymi kamienkami... majitel to nechal tak...
18. jún 2020

Peter

Dobry den prajem, viem, ze problem s parkoviskom a nevysporiadanymi vztahmi je dlhodoby, ale urcite by sa dalo aspon nejako zafixovat, aby sa dlazba dalej nerozpadavala. Dalsia vec, ze hrany poskodzuju podvozky aut. Dakujeme.
19. jún 2020

U NAS TAKA OBYCAJ

pan peter.. poprosim ist na miestny urad.. my sme tam uz nezvani hostia pre kopec problemov . co obec neriesi a my im vytykame...aj to ze urobili na druhej strane karloveske rezidencne parkovisko a kopec aut sa prestahovalo na toto parkovisko a bloku miestnych plus tymto rozbitim sa 5 miest na parkovanie znicili a zredukovalao...
18. september 2020

Michal Molčányi

Podľa septembrového čísla karloveských novín (https://www.karlovaves.sk/wp-content/uploads/KN_09_2020.pdf ) bol súdny spor ukončený a dlažba bude na parkovisku do niekoľko mesiacov obnovená.
16. december 2020

Michal Molčányi

Podľa informácií z miestneho úradu na sociálnej sieti (https://www.facebook.com/840899042636173/videos/218030176419163 ) a v karloveských novinách (str. 2, https://www.karlovaves.sk/wp-content/uploads/KN_12-2020_01-2021.pdf ) bola dlažba na parkovisku vrátená do pôvodného stavu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania