Zimná údržba v Karlovej Vsi: po upozornení kompetentných

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 02. februára 2015

Pozdravujem,
permanentne upozornujem na zanedbanu udrzbu na Adamiho ulici, Gabcikovej ulici, na nadchode k potravinam na Jurigovom namesti, a k elektrickovym zastavkam... Cakam kym sa stane nestastie?

02. február 2015

Lidka

Dobrý deň,
cestné komunikácie sú väčšinou čistené, resp. vyjazdené. Po piatkovej kalamite som dnes ráno zaznamenala nevypratané kontajnery.
Oveľa horšie je to s chodníkmi, napr v okolí Levárskej a Borskej. V tesnej blízkosti domov je sneh odhrnutý. Inak je to najmä pre imobilných a starších občanov veľmi nebezpečné. Usľapaný a roztopený sneh je hotový tankodrom!
02. február 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

potvrdzujem,
nahlasoval som to na: 7. Komisia verejného poriadku, bezpečnosti a dopravy
Predseda : Ing. Peter Lenč
Zdeněk Borovička
Mgr. Ján Horecký
Miroslav Kadnár
Mgr. Ján Labuda
Ing. Rudolf Rosina
JUDr. PhDr. Branislav Záhradník
Ing. Mgr. Anna Zemanová

bude mimoriadna komisia, ale az zajtra..
02. február 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

pokracujem,...ked som v sobotu uvadzal na mobilnom cisle pre zimnu udrzbu.. bolo mi prislubene aj posypanie parkoviska na karloveskej ...a ked prisli, tak ma vykonávatelia odbili, ze su sukromna firma a nebudu posypat nieco verejne.. iba ak zaplatim za sol..
02. február 2015

Lidka

Preto si myslím, že na zajtrajšej komisii verejného poriadku, bezpečnosti a dopravy by sa k tejto problematike mala uskutočniť vážna diskusia, výsledkom ktorej by malo byť jasné určenie zodpovedností. Možno aj iniciácia zmeny pravidiel. A zodpovednosť za odpratanie snehu a ľadu by mala byť jasne zverejnená, napr. na karlovaves.sk. Aby ľudia vedeli, na koho sa obrátiť.
Chápem, že naozaj to niekedy nie je jednoduché vyriešiť, keďže niektoré cestné komunikácie patria mestu, iné KV. A ešte horšie je to s tými nešťastnými chodníkmi.
Napr. takému staršiemu človeku stačí, keď ide so psíkom na prechádzku. Psík lepšie potiahne... a môže dôjsť ku škaredému úrazu.
02. február 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

.. suhlasim.. na to mi pan

REFERÁT ÚZEMNÉHO PLÁNU A INVESTÍCIÍ: KOREŇ Dušan,Ing
Vedúci/a : KOREŇ Dušan, Ing.
Tel. kontakt: 02/602 59 208
E-mail: [email protected]
ktorého som nahodou zachytil pri poladovici zac. roka.. povedal, ze v cechach je platny zakon o tom.. ze nemas co chodit von, ked je zasypane snehom..
02. február 2015

Lidka

To je skutočne vysoko kompetentná odpoveď! Chcem veriť, že p. Koreň len žartoval....

Ešte k môjmu predchádzajúcemu príspevku - tú jasnú a publikovanú zodpovednosť som myslela tak, že by bola zverejná jasná kompetencia podľa ulíc; napr. chodník povedľa školy umenia alebo Únie slabozrakých a nevidomých je zo strany cestnej komunikácie Karloveská uprataný. Ale zo strany oproti 3-poschodového domu na Levárskej popri bočnej ceste je to tankodrom!

A tiež by bolo dobré, keby sa členovia príslušnej komisie oboznámili s obsahom tohto podnetu.
02. február 2015

MIO

pozdrav, pridite na KOMISIU A BUDE O PRITOMNYCH VIAC...
05. február 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

podla vsetkeho je to o udrzbe spravcov domov a nie mestskej casti.. takze .. by mali byt upozorneni spravcovia domov.. najlepsie pokutovani aby konecne niekto konal..
08. február 2015

mio

podakovanie.. upratane..snad sa do buducnosti nemusi uvedeny usek upozornovat udrziavat...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania