Neupraveny chodnik a most pre pesich

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Stanislav Jackulik 03. februára 2015

Dobry den,
chcem nahlasit dva problemy. Jeden, zladovatele, vobec neposypany chodnik a most pre pesich cez Einsteinovu (pri Inchebe). Druhy, nefungujuci vytah na tento most (strana Petrzalky) - uz viac nez tyzden.
Ohladom prveho problemu - most a chodnik okolo Incheby nie je vobec upraveny, ani posypany. Snehova kalamita tu bola pred 3 dnami a zda sa, ze na moste pre pesich ani na chodniku okolo Incheby nebola ziadna uprava proti ladu. Velmi nebezpecne a takmer nemozne pre mamicky s kocikmi.
Ohladom vytahu - viem, ze sa tento vytah nici vandalmi a vzdy sa potom opravi - tentokrat je vsak v nefunkcnosti nestandardne dlhu dobu. Nemohli by ste tam dat aspon informaciu, co sa deje a ze sa nieco s tym deje? Tiez, zo strany mostu od Petrzalky nie je ziaden iny bezbarierovy pristup okrem tohto vytahu. Nemohli by ste tam vybudovat bezbarierovy pristup bez vytahu, tak ako to je na Incheba strane? Vdaka.
S pozdravom.

05. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ńom Oddelenie cestného hospodárstva a dispecing. Po preverení podnetu urobia okamzite nápravu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
06. október 2020

Martin Uváček

Výťahu na oboch stranách lávky sú už plne funkčné. A momentálne zima nie je, takže lávky netreba odhrnat či soliť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania