Parkovanie, Tbiliská ul. 9-13

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Ján 04. februára 2015

Po otvorení nového Fitcentra, nastal problém s parkovaním, tak ako sa to písalo v petícií, ktorá samozrejme nebola o ničom, nakoľko p. starosta hlasy občanov bývajúcich na tejto ulici nebral absolútne do úvahy. Pán starosta Pilinský, ako budete riešiť parkovanie v okolí fitcentra na tbiliskej ulici?? Po 16-tej hodine, teda po príchode s práce je pre obyvaľov tbiliská 9-13 úplne znemožnené parkovanie v okolí bytového domu, nakoľko kapacita parkoviska fitcentra nepostačuje množstvu áut návštevníkov, a týto zaberajú parkovisko pre obyvateľov už spomínaného bytového domu.Pokiaľ sa nemýlime majiteľ fitcentra prisľúbil, že takýto problém nenastane, no prešiel mesiac a problém je tu !!! Dúfame a pevne veríme, že to vyriešite v čo najskoršom čase. P.S: obyvatelia tbiliskej ulice, parkovať na parkovisku fitcentra nesmú, prečo by mali parkovať návštevníci na našich miestach ?? Obyvateľom zatiaľ ostáva , len čakať do 22-hej hodiny, potom je tu miesto aj pre ich autá. )Cakáme , že príde k urýchlenej náprave.

08. február 2015

račan

kúpte si garáže verejné parkovacie miesto je pre všetkých nie len pre vás či nie?
11. február 2015

Ján

Račan ???? jasné , že je pre všetkých...............garáže si kúpime, no kde v Rači sô na predaj?? a ešte aj v blízkosti tbiliskej ???
11. február 2015

Juraj Turčan

Jànovi: a kde je napísané,že musíš mať garáž hneď vedľa domu ? Bol si niekedy vo Viedni alebo Mníchove a známi ti ukázali ako sa dostanú k svojmu autu a hlavne KEDY ho idú používať ? Rezidenciu pred domom si riadne zaplatia,lenže tu v SR mestá urobili zásadnú chybu v tom,źe povoľujú budovať malé parkoviská (volebnou ľúbivou politikou) každému majiteľovi auta rovno pred vchodmi do domov,a tá banda ktorá sa tam nezmestí tak sa natlačí na chodníky a trávniky.
16. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

počet parkovacích miest pri fittcentre na Tbiliskej ulici bol odobrený dotknutými orgánmi a dopravným inšpektorátom ako dostatočný počet podľa platných noriem.



Eva Miklánková, hovorkyňa MČ BA - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania