Krásavica na Dunaji - neporiadok pod Starým Mostom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Igor Vozar 20. marca 2012

Pod Starým Mostom, priamo na promenáde medzi osobným prístavom a Euroveou je neudržiavaný pozemok, ktorý sa zmenil na smetisko. Svojej funkcii prestalo slúžiť aj oplotenie, ktoré len dotvára úbohý obraz. Naozaj "úchvatný" pohľad pre návštevníkov Eurovea, promenády pri Dunaji aj turistov z lodí...hanba...

21. marec 2012

Andrej Bohuš

Tak tomuto podnetu nerozumiem. Namiesto normálneho popisu problému sa autor snažil o nejaký umelecký nič-nehovorici opis.
21. marec 2012

pato

to si vyzaduje nejaky iny komentar???????????
21. marec 2012

Andrej Bohuš

Iný určite. Napr. "žiadam o pravidelnú údržbu chodníka resp. trávnatej plochypod Starým mostom na staromestkej strane...". Schvaľujem, že sa ľudia zaujímajú o svoje prostredie, ale pokiaľ majú byť problémy riešené serioózne, je potrebné k k nim rovnako pristupovať zo strany občanov. Kritizovať je v poriadku, ale je potrebné navrhnúť aj riešenie problému, ak ho nemáme, je nutné k jeho vypracovaniu vyzvať. Na zváženie je aktuálnosť podnetu. Ak sa nemýlim, tá fotografia je už stará niekoľko mesiacov, ak nie rok. Ten stavebný plot tam už nie je.
21. marec 2012

Odkazprestarostu.sk

@Andrej Bohuš: Súhlasíme, zadávateľa podnetu sme hneď po jeho zverejnení vyzvali k podrobnejšiemu doplneniu, rovnako k poskytnutiu viacerých fotografií, pokiaľ sú k dispozícií. Zároveň tak v budúcnosti budeme postupovať ešte pred zverejnením podnetu.
22. marec 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet, ktorý sme dali prešetriť na referát verejného poriadku. Predmetný pozemok je v majetku spoločnosti Verejné prístavy, mestská časť Bratislava-Staré Mesto vyzvalo túto spoločnosť, aby do konca marca 2012 upratalo a vyčistilo svoj pozemok. V prípade, že tak spoločnosť neurobí, bude predvolaná na správne konanie na miestnom úrade.

S pozdravom,

Tomáš HALÁN

hovorca
Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania