Neodhrabany chodnik

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

manzelka nema sancu chodit s kocikom lebo vsade je to sami lad. kedy to dojde aspon niekto posolit? ono to nezmizne same.

06. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Vás podnet.
Mestská časť Bratislava – Ružinov vyhlásila dňa 30.1.2015 krátko po 10tej hodine celoplošný zimný zásah na komunikáciách a chodníkoch v správe mestskej časti. Následne na základe kontrolných obhliadok a podnetov obyvateľov bol výkon zimného zásahu reklamovaný u zhotoviteľa. Na reklamovaných miestach sa pokračuje vo výkone zimného zásahu a ukončený bude až po zabezpečení zjazdnosti a schodnosti všetkých kritických úsekov. Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme.

Zároveň pripájame aj stanovisko Ružinovského podniku VPS a.s. k vzniknutej situácii:
V piatok nasnežilo cca 20 cm ťažkého snehu , nakoľko to bol kalamitný stav a naša technika nedokázala celoplošne okamžite odhrnúť také množstvo snehu , sneh sa osobnými autami udupal a následné to v niektorých lokalitách zamrzlo! Naši zamestnanci robia denne 13 hodín spolu v súčinnosti a kontrolou s miestnym úradom čistíme najkritickejšie časti a to hlavne Trnávku. K dnešnému dňu by situácia mala byt v celku uspokojujúca. Čistenie ciest a chodníkov pokračuje bez odvolania zimného zásahu .


kancelária starostu
16. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zimný zásah v mestskej časti Bratislava Ružinov bol ukončený ku dňu 10.2.2015. V súčasnosti sú už všetky reklamované úseky schodné a zjazdné. Opakovaný výkon zásahu na reklamovaných úsekoch nebude zhotoviteľovi uhradený. Mestská časť aktuálne pracuje na systémovom riešení kvality prác Ružinovského podniku VPS a .s., aby sa nežiadúca situácia do budúcna neopakovala.


kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania