Bárdošova 4 - Nad garážami ŽSR a plac pred nimi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
rasto 06. februára 2015

neodhrnuty chodnik a plocha zsr pri bytovom dome bardosova 4-6 patriaca zelezniciam sr

07. február 2015

hrca

chodník je v zime permanentne neudrziavany,podobne i casti chodnikov na ul.L.Derera, Guothovej a Stromovej.Od posledneho vacsieho snezenia,vyse tyzdna su neodhrnute. Useky,patria mestskej casti.
09. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Pracovníci oddelenia verejného poriadku kontaktovali správcu, ktorý okamžite kritické miesta zasolil. Keď ustane sneženie, bude sa problematickým miestam ďalej venovať.

Ing. Natália Kudláčová
09. február 2015

Marry

Mestská časť Nové mesto neodhrna nikde. Vlárska, Klenová všetko v dezolátnom stave. Dcéra sa šmykla z chodníka rovno na cestu. Keby sa jej niečo zlomilo asi im potom zlomím jednu ja. Úmyselne na všetko kašlú, jedine čo ich zaujíma sú ich kamaráti developeri, tam konajú zo dňa na deň. Vlársku idú zastavať dalšími 6 panelákmi.
09. február 2015

Marfy

Nakoľko týchto podnetov je na tejto stránke núrekom, v jednej odpovedi som narazila na toto: že mesto podla zmluvy s EKO podnikom neudžiava všetky chodínky napr. Horná časť Kramárov, že robia iba pri kostole a pri arche, ostatných dlabú.
09. február 2015

petra

Dobrý deň, pani Kudláčová.
Informácia je mylná! Zasolený je len jediný úsek, pri bytovom dome Bárdošova 4-6,ostatné zostali zaľadnené a teraz ľad prikrýva sneh.
11. február 2015

rasto

Správca Bárdošovej 4-6 si plní svoje povinnosti, ale Železnice slovenskej republiky nie. To je totiž ich pozemok a tak isto aj chodník ktorý je nad garáažami. Treba osloviť Stredisko hospodárenia s majetkom na Holekovej pani Kudláčková, lebo na nás obyvateľov kašlú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania