Zimná údržba pri detskom ihrisku na Adámiho

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 08. februára 2015

Pokracujeme v upozornovani na nedokonale udrziavanie po kalamite z minuleho tyzdna. Vysvetlenie ci bolo nahlasene uvedene miesto kontrolou z mestskej casti..alebo to nepatri k udrzbe, lebo je to 22 m metrov od veterinara, skolky, resp. ihriska? Kto to ma udrziavat?

10. február 2015

Michal Molčányi

Dnes bol už očistený úzky chodník približne do požadovanej vzdialenosti 22 metrov od Adámiho 13. Veľmi to však nepomohlo, lebo zvyšok chodníka ostal neupravený.
Minulý týždeň som sa na zimnú údržbu pýtal pána Patoprstého, vedúceho Referátu dopravy a cestného hospodárstva, ktorý mi poslal aj dokument, v ktorom sú uvedené úseky komunikácií, o ktoré sa má podľa zmluvy s mestskou časťou starať spoločnosť Raki s.r.o. Dokument nie je na stránke mestskej časti zverejnený, ale môžete si ho stiahnuť z úložiska, kde som ho nahral: http://www.ulozto.sk/xuGh7pbD/03-zoznamy-komunikacii-doc Chodníky vyfotografované v tomto podnete však v zozname nie sú.
11. február 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

pozdravujem,
ale takto alibisticky to predsa v 21. storoci nefunguje, tak nech penalizuju spolocenstva domov.. alebo prevadzkovatela toho parku.. detského ihriska.. ved to takto uz naozaj nemoze pokracovat..nech tam osobne ide a nahlasi neplnenie svojich povinnosti susediace bytovky. alebo skolky.. ktore tam su.. ci kto to ma odpratavat?..
14. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť plánuje zmeniť celý systém zimnej služby pre rok 2015/2016. Podobné prípady sa už nebudú opakovať a budú vyzývaní vlastníci pozemkov na nápravu.

Mgr. Michal Drotován

Vedúci oddelenia dopravy a životného prostredia
MČ Bratislava - Karlova Ves
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania