Krmanova-chodník-rekonštrukcia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený

Podľa informačnej tabule, ktorá je vedľa chodníka sa píše, že aj na ulici Mošovskeho bude rozsiahla rekonštrukcia ulice, vrátane chodníkov,… Chcem sa Vás spýtať, či považujete toto za rozsiahlu rekonštrukciu chodníka? Ako vidieť na obrázku (chodník pri dome Mošovskeho 10) v strede chodníka zostal starý popraskaný asfalt a v jeho okoli je nový asfalt.

09. august 2022

NaTrnavke

taktiez sa zabudlo na bezbarierovost :(
10. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za vaše pripomienky.
Staré Mesto ulice zrekonštruovalo v spolupráci s SPP. Keďže rozpočet mestskej časti je napríklad oproti rozpočtu hlavného mesta oveľa nižší, snažíme sa vždy myslieť dopredu a šetriť verejné peniaze. Preto intenzívne komunikujeme či už s SPP alebo BVS, plánujeme a volíme spoločný postup: aby sa nestalo, že čerstvo zrekonštruovaná ulica sa o dva mesiace, či o pol roka bude musieť rozkopať, pretože sa ide obnovovať plynové, vodovodné alebo kanalizačné potrubie.
Tak to bolo aj v prípade ulíc Krmanova, Mošovského, Žiarska a ich dvoch križovatiek s ulicami Hummelova a Myjavská. Išlo predovšetkým o obnovu cesty, pri chodníkoch, prídlažbe a vpustoch ide o LOKÁLNE opravy, teda tam, kde to bolo potrebné. Verté nám, určite by sme radi ulice opravili kompletne, ale pravda je taká, že nám to financie neumožňujú. Ďakujeme za porozumenie.

S pozdravom oddelenie komunikácie s verejnosťou Bratislava-Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania