Zľadovatené parkoviská na Landauovej / Bazovského

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Michal 09. februára 2015

10 / 15cm vrstva zladovateleho povrchu so silnou vrstvou cerstvo napadaneho snehu - nemoznost parkovania, resp. kazdych 30 minut zapadnute motorove vozidlo. Parkovisko hojne vyuzivane na prechod aj chodcami, u ktorych hrozi riziko padu a zlomenin.

11. marec 2015

Karol Zrunek

Dobry den,
Mal som na starosti zimnú údržbu v mestskej časti Dúbravka. MČ Dúbravka spravuje komunikácie III. a IV triedy, chodníky (nie všetky), schody a prechody (taktiež nie všetky).
Parkoviská si každý spravuje sám. Myslím tým správca, alebo niekto iný. Neviem si to dosť dobre predstaviť, ako by MČ mohla odpratávať sneh z parkovísk. Viac ľudí by nadávalo, že má nahrnutý sneh buď na aute, alebo na parkovacom mieste.

Pekný deň,

Karol Zrunek
12. marec 2015

Michal

Na parkovisku stacilo len prebehnut odhrnacom jednoduchu cesticku dookola (otazka ani nie minuty). Ostatne by si uz odpratali parkujuci vodici. Mozete mi prosim zistit kto je v tomto pripade spravca tohoto parkoviska, ak nie MC? V pripade vyssieho snehu a zladovateleho podkladu som bol svedkom minimalne 20ks zapadnutych aut kazdy den. MC v minulosti zaplatala diery na parkovisku, preto som predpokladal ze je aj spravcom uvedenej komunikacie.

Poprosim o odpoved.

Michal

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania