Zimná údržba ciest

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Neriešený
meno
Beata Pilková 10. februára 2015

Chcem sa opýtať prečo sa neodpratáva sneh z komunikácie medzi Ožvoldíkovou 4 a 6 - parkovisko. Túto komunikáciu využívajú rodičia privážajúci deti do ZŠ. Doteraz bola pokrytá ľadom (Táto komunikácia nebýva skoro nikdy čistená od snehu.). Včera som si všimla, že odhŕňač čistil komunikácie na oveľa menších parkoviskách - napr. Gallayova.
Ďakujem
Dr. B. Pilková

13. február 2015

Jano Nym

... Gallayova je priechodna ulica, "komunikacia" medzi Ozvoldikovou 4 a 6 je velka plocha ktora je iba z casti parkovisko na ktorej sa parkuje hala bala seno slama ...

mimochodom, na Gallayovej odhrnac necistil parkovisko, iba tade presiel :-)
19. február 2015

Beata Pilková

Ďakujem za "odpoveď". Pokiaľ viem a oči ma neklamú odhŕňač neodhŕňal len priechodnú Gallayovu ale aj jej dve nepriechodné bočné uličky pri garážach (zakaždým z nich musel vycúvať) a rovnako aj pakrovisko pred Ožvoldíkovou 8 a 10, rovnako nepriechodné. Ožvoldíkova 4-6 sa v posledných rokoch nikdy neodpratáva. "Nepriechodná" cesta, ako mi bolo oznámené je vraj hasičskou cestou?
Čo sa týka parkovania "seno, slama" , túto cestu a parkovisko využívajú mnohí rodičia, ktorí vozia deti do školy a počas zimy ak napadne sneh vytvoria ľadovú vrstvu, takže autá ak chcú vojsť, veľmi sa šmýkajú.
Bola by som rada keby ste sa lepšie informovali. Teraz našťastie pomohla príroda a sneh sa pomaly roztopil.
Prajem Vám pekný deň

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania