Neodhrnutý chodník medzi Majerníkovou a Pribišovou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Michaela 10. februára 2015

Dobry den,
uz niekolko rokov sa pasujeme my, rodicia s malymi detmi v kociku, s problemom: od zastavky Matejkova medzi Pribisovou 1 atd. a Majernikovou 18 atd. az po skolske namestie sa neodhrabavaju a ani neposypaju sikme chodniky v takzvanej pesej zone, iba schodiska. Dostat sa k hlavnej ceste a zastavke Matejkova stoji velke usilie a ide o velke nebezpecenstvo urazu. Dalsim problemom je, ze sneh z chodnikov popri domoch zostava na velkych kopach, ze sa od domu s tym kocikom ani po sikmy chodnik vobec nedostanem, vid foto pred Majernikovou 18-20. Poprosim o skore vyriesenie a vypatranie, kto sa ma o tieto miesta starat.

11. február 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

pozdravujem, treba osobne navstivit mestsku cast.. urcite sa vam podari presadit vas podnet .. iba takto na tejto stranke to trva vecnost. az kym sa sneh a lad neroztopi.. ale treba vsetko skusit.. aj takouto formou..
13. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetné priestranstvá sú podľa VZN mestskej časti 2/2011 povinní udržiavať vlastníci, resp. správcovia priľahlých nehnuteľností do vzdialenosti 22 metrov od objektu nehnuteľnosti. Správcov priľahlých bytových domov vyzveme na vykonanie nápravy.

Ďakujeme za podnet.

Patoprstý
MÚ Karlova Ves
13. marec 2015

Hope

Skuste v buducnosti pouzit chodnik pri ceste, ten ma asi na starosti MU alebo mesto, ale asi tiez nebudete spokojna s prejazdnostou, lebo sa o to nestaraju, len druhym vedia hovorit co maju robit.
15. marec 2015

Michaela

A viete mi poradit ako sa na ten chodnik pri ceste dostanem od bytu, preletim s tym kocikom?haha. Mne ide o to aby som sa bezpecne vedela dostat od vchodu bytu k ceste a pod.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania