Priekopnícka-detské ihrisko-Nerespektovanie zakaz vstupu so psom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý

Majitelia psov v okoli detskeho ihriska nerespektuju zakaz vstupu so psom a cele okolie ihriska a dvora je znecistene exkrementami

12. február 2015

Jozef

...tieto zakazy sa nerepektuju po celom meste. A to len preto, ze mestska policia nerobi to co ma, ale buzeruje vodicov na STOPkach... "Nakopat do zadkov" mestskych policajtov a ked to nepomoze, tak ich zrusit...
02. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Referát životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva tunajšieho úradu, opätovne vyzve Okrskovú stanicu MsP Bratislava Ružinov na hliadkovú a kontrolnú činnosť na detských ihriskách vo veci porušovania všeobecne záväzného nariadenia č. 2/2013 ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov na území Mestskej časti Bratislava - Podunajské Biskupice.

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

Neevidujeme opakované podnety v tejto veci, problém nepretrváva. V prípade, že by niekto spozoroval, že niekto nerešpektuje tabuľu, je potrebné sa obrátiť priamo na Mestskú políciu na čísle 159.

S pozdravom

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania