Nepojazdné auto pri Univerzite

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Ján Hefty 23. marca 2012

Na Tobruckej ulici pri Univerzite Komenského stojí už dlhší čas nepojazdné auto.

25. marec 2012

Chodec

Niektori to robia tak, ze z takychto "arogantnych" vozidiel strhnu Evidencne cisla. Vozidlo potom spada do kategorie vraku a organy to zacinaju riesit operativnejsie.
26. marec 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet, ktorý preveril referát verejného poriadku. Automobil má platné evidenčné číslo. Preto nie je možné, aby mestská časť dala na auto oznam v zmysle zákona, že ak majiteľ automobil neodtiahne, do 30 dní tak urobí mestská časť. Staré Mesto zistilo majiteľa, ktorý nie je zamestnancom univerzity, kde je auto odstavené. Zamestnanec miestneho úradu sa skontaktuje s majiteľom vozidla a požiada ho o nápravu.

S pozdravom,

Tomáš HALÁN

hovorca
Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
26. marec 2012

Ján Hefty

Ďakujem za odpoveď, len chcem upozorniť, že podľa platných dopravných predpisov tam to auto nemá čo stáť, aj keby bolo pojazdné, nakoľko sa nachádza v zóne s regulovaným parkovaním a stojí na chodníku, kde nie sú vyznačené parkovacie miesta!
27. marec 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Zamestnanec miestneho úradu sa skonktaktoval s majiteľkou predmetného vozidla. Majiteľka prisľúbila, že auto z komunikácie odstráni na budúci týždeň v stredu.

S pozdravom,

Tomáš HALÁN

hovorca
Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
29. marec 2012

Peter

Áno, len v civilizovanej spoločnosti sa to rieši odkazom za stierače, prípadne ich dvihnutím a nie prerezaním pneumatík a odkopnutím spätného zrkadla.
02. apríl 2012

Hufnágelová

Okrem toho podobné auto stojí aj na Vajanského hneď oproti SNG, je to terény voz, ktorý je zašpinený. Odkedy bývam v Starom meste, co uz bude nieco cez dva roky, tak tam to auto stojí a bráni iným obyvvateľom parkovať. To si naozaj neviete s ním rady, alebo je to niekoho známy??!!! Ani odkazy za stieračom a častné odtŕhanie spätných zrkadiel nedonútilo majiteľa odparkovať prípadne odtiahnúť auto, pretože sa zdá nepojazdné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania