Ihrisko na Riazanskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Marek 12. februára 2015

Dobry den,
chcel by som zaslat tento problem kedze ihrisko v areale ZS s MS Riazanska je uz dlhodobo v zlom stave , ci je to ihrisko urcene na hranie futbalu a basketbalu ale takisto v katastrofalnom stave sa nachadza aj ihrisko hokejbalove. Tieto ihriska pravidelne navstevuju deti a mladez a su fak v katastrofalnom stave , na futbalovom ihrisku prichadza k castym zraneniam pre nevyhovujuci povrch plny hrbolov , prasklin , nebezpecny je aj plot pozdl celeho ihriska lebo akosi 30 rocny plot uz ma nejake svoje diery a vytrcajuce casti. Hokejbalove ihrisko sa nemoze ani vyuzivat pre povrch ktory je zivotu nebezpecny, tak isto mantineli z ktorych sa nachadza len torzo .
Chcel by som sa preto opytat kompetetnych ci planuju nieco s tymto ihriskom robit alebo ci ho planuju nechat zdevastovat este viacej.
Dakujem

16. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Základná škola Riazanská (stavba, zastavané plochy a nádvoria), rovnako ako aj Materská škola Letná (stavba, zastavané plochy a nádvoria), boli Mestskou časťou Bratislava Nové Mesto zverené Základnej škole s materskou školou Riazanská a s tým aj súvisiace práva a záväzky.
Do rozpočtu Mestskej časti Bratislava Nové Mesto na rok 2015 ale rekonštrukcia spomínaného ihriska zaradená nebola.

Ing. Natália Kudláčová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania