Neriešené rezidenčné parkovanie BA Nové mesto

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Andrej 13. februára 2015

Dobrý deň,

prosím o informáciu v akom stave je príprava rezidenčného parkovania v mestskej časti Bratislava Nové Mesto, resp. kedy bude systém v našej mestskej časti spustený, keďže situácia je už dávno neúnosná. Bývam na Račianskom Mýte a zaparkovať v blízkosti bytu (nielen) po príchode z práce je často "Mission Impossible".

Napr. na Jiskrovej ulici je mnoho vyhradených miest, často neobsadených.
Ďalej na Šancovej parkujú auta s mimobratislavskou ŠPZ (študenti z Bernoláku?), ktoré by po zavedení rezidenčného parkovania predpokladám mali zmiznúť...

13. február 2015

Robert Puk

Prečo sa obyvatelia Račianskeho Mýta s týmto problémom neobracajú na pána poslanca Galamboša, ktorý bol konateľom Novomestskej parkovacej spoločnosti a ľudom nasľuboval rezidenčné parkovanie. Napriek tomu si ho títo obyvatelia znovu zvolil za svojho poslanca a to už tretí krát.
16. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Vo všeobecnosti je nedostatok parkovacích miest a závisí to aj od polohy. Miesta, na ktorých parkujete sú verejné a tým voľné pre všetkých, bez ohľadu na obyvateľov, ktorý bývajú najbližšie, alebo ktorí v okolí nebývajú, študenti... Možnosť požiadať si o vyhradené parkovacie miesta má každý.
Váš problém by vyriešila parkovacia politika, ktorá ale nie je právoplatná a tým vlastne neexistuje a akákoľvek iná odpoveď by bola iba špekuláciou.

Ing. Natália Kudláčová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania