Zničená značka - Sliačska

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Karol Bujaček 14. februára 2015

Zdemolovaná dopravná značka a zbytky nejakej inej dopravnej značky (?) hneď vedľa.

27. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedené dopravné značenie nepatrí do správy Magistrátu ani ho oddelenie správy komunikácií neosádzalo. Pravdepodobne je súčasťou výstavby ulice Vínna, ktorá nie je v správe hl. mesta - nie je zaradená do siete komunikácií a stále je vo vlastníctve investora. A teda aj dopravné značenie a dopravné zariadenia.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
27. máj 2016

Karol Bujaček

Znicena znacka uz trci do polovice chodnika a ohrozuje chodcov.
12. február 2017

Nacbo Ynmynona

Jedna značka je stále ohnutá do chodníka a po druhej zo zeme stále trčia železá. Magistrát by mal situáciu s investorom vyriešiť. Nie je predsa mysliteľné, aby si na tej ceste robil investor čo chce, alebo ju zanedbával a magistrát by s tým nemohol nič urobiť. To si ju môže investor aj oplotiť a nikoho cez ňu nevpustiť???
24. marec 2017

Marek

Dopravné značenie na Vínnej-Sliačskej

V Japonsku opravia MALÚ dieru za dlhý týždeň a u nás v Bratislave magistrát túto VEĽKÚ značku na Vínnej ulici opravuje už iba ROK!!! Japonci poďte sa sem pozrieť ako nám náši super primátorovia za dlhé roky "opravili" električkove trate na Spitálskej, Krížnej, Vajnorskej. HANBA!!! Jo a prejazdy cez električkove trate??? Obrovské ZHNUSENIE a šok!!! Pána primátora asi jeho vodič nevozí cez prejazd Račianska - Kraskova, Račianska - Jarošova, Vajnorská - Škultétyho, Vajnorská - Bajkalská, Vajnorská - Riazanská a ďalšie. Nevadí že si tam odtrhnete kolesá hlavne ze si ten PÁNKO sedí v peknučkej kancelárii. Tento stav je tu roky a nie po jednej "krutej" zime! A aj bratislavský župan na Bratislavu kasle hoci peniaze z cestnej dane od Bratislavčanov mu nerobí problém používať inde ako v Bratislave!
24. apríl 2020

Martin Uváček

Značka a jej základy boli odstránené. Myslím že vyriešené.
25. apríl 2020

Karol Bujaček

Takže tá značka tam celý ten čas nemala byť, alebo je potrebná a teraz tam chýba?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania