Hanulova-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý

Detske ihrisko na hanulovej/sokolikovej je po roku v stave takom, ze do piesku chodia kadit macky. Viete ten piesok prosim cistit alebo aspon na noc zakryvat?

06. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Ľubomír.

Ihrisko v areáli Hanulova je po mnohých rokoch, kedy pre schátralosť už žiadnym spôsobom neslúžilo občanom a naopak ohrozovalo ich možnými zraneniami v súčasnosti v stave, ktorý stál státisíce Eur, teda funkčnom, atraktívnom a navštevovanom, plnom života. Areál pravidelne kontrolujeme a udržiavame. Staráme sa o zeleň, dopĺňali sme drevnú štiepku, realizovali drobné opravy a v aktuálnych dňoch vymieňame aj piesok.
Žiaľ stav pieskoviska majú na svedomí ľudia - pieskovisko totiž disponovalo krycou plachtou, ktorá bola zrejme odcudzená. Táto mala brániť tomu, aby sa piesok znečisťoval. Objednali sme preto novú, avšak jej využívanie pre daný účel musia pochopiť najmä užívatelia ihriska. Mestská časť nedisponuje personálom, ktorý by vo večerných hodinách prekrýval verejné pieskoviská.

V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo, na kontaktoch miestneho úradu: [email protected]
Upozorňujeme Vás zároveň, že nebudeme reagovať na správy, v ktorých budú invektívy podobné tým Vašim, ktoré nesúvisia s činnosťou samosprávy a na ktoré musel admin zasiahnuť.

S pozdravom
Kto? odd.životného prostredia

Ing. Mária Smiešková

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania