Vrak na parkovisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený

Toto auto uz minimalne 10 rokov parkuje na parkovisku pred L. Zubka 13 v Dubravke. Vseobecne je malo miest na parkovanie a este tento vrak zabera miesto.

22. február 2015

Kupec

Kúpim 0904640799
17. marec 2015

Mgr. Skačanová - Oddelenie ŽP

Dobrý deň,
automobil má české evidenčné číslo. U polície ČR sme zistili majiteľa automobilu, ktorému sme odoslali výzvu prostredníctvom pošty. Výzva sa však vrátila a poznámkou "Adresát neznámi". V niektorých prípadoch je možné, že automobil zmenil majiteľa a súčasný vlastník vozidla nevykonal prepis vozidla. V takomto prípade je ťažké dopátrať sa terajšieho majiteľa vozidla. Ďalším krokom bude vyvesenie výzvy prostredníctvom vývesnej tabule, internetovej stránky www.dubravka.sk a vylepenie výzvy na automobil.

Mgr. Katarína Skačanová
Oddelenie ŽP
Mestská časť Bratislava - Dúbravka
17. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obhliadkou bolo zistené, že automobil je odstavený na ulici Ľ. Zúbka pred bytovým domom č. 15.
Automobil má české evidenčné číslo. Cez políciu ČR sme zistili majiteľa automobilu, ktorému sme odoslali výzvu prostredníctvom pošty. Výzva sa však vrátila a poznámkou "Adresát neznámi". V niektorých prípadoch je možné, že automobil zmenil majiteľa a súčasný vlastník vozidla nevykonal prepis vozidla. V takomto prípade je ťažké dopátrať sa terajšieho majiteľa vozidla. Ďalším krokom bude vyvesenie výzvy prostredníctvom vývesnej tabule, internetovej stránky www.dubravka.sk a vylepenie výzvy na automobil.

Mgr. Katarína Skačanová
Oddelenie ŽP
Mestská časť Bratislava - Dúbravka
13. máj 2015

Mgr. Skačanová - Referát ŽP

Dobrý deň,
dňa 12.5.2015 som vykonala obhliadku pri ktorej bolo zistené, že automobil bod odstránený z verejného priestranstva z ulice Ľ. Zubka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania