Tma vo výbehu pre psov na Syslej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení

Dobrý deň, v parku pre psov na rohy Syslej a Parkovej by bolo potrebné osvetlenie vo vnútri parku, aby mohol byť lepšie využívaný aj po tme, hlavne v zimných mesiacoch, kedy sa stmieva skôr. Park je skvelý, v mene psíčkarov a našivh psov ďakujem za jeho zriadenie. Ďakujem

18. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Inštalovanie osvetlenia formou osadenia nového stĺpu verejného osvetlenia je spojené s pomerne vysokými nákladmi na uloženie káblov a osadenie stĺpa s lampou. Z uvedeného dôvodu bude mestská časť rokovať so spoločnosťou Západoslovenská energetika o možnosti umiestnenia osvetlenia na budovu trafostanice.

kancelária starostu
04. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe našej žiadosti nám bolo doručené stanovisko Západoslovenskej distribučnej, , a.s. vo veci umiestnenia osvetlenia v areáli psieho ihriska na ulici Parková – Syslia, ktorá nám uviedla, že nesúhlasí s osadením osvetlenia na budovu transformačnej stanice. Budeme hľadať ďalšie miesta na umiestnenie osvetlenia. Pripojenie osvetlenia bude možné z transformačnej stanice TS0565-000. Pre nový odber je potrebné osloviť spoločnosť so žiadosťou.





kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania