Rozbité sklo

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 26. marca 2012

Niekto asi menil okná a rozhodol sa nechať črepy a starý okenný rám len tak zo zadnej strany domu pri vchode Andrusovova 6. Na lúke sa hrávajú deti a taktiež tu ľudia venčia psov, takže je to dosť nebezpečné.

02. apríl 2012

Martin

Toto je klasicky pripad arogancie obyvatelov vasho domu. Treba to riesit svojpomocne a nezatazovat MU v Petrzalke. Je to taky problem? Dakujem za porozumenie;
02. apríl 2012

Michal

Dakujem Martin, ale toto je zasa klasicky pripad unahleneho zaveru :-)
Ja nie som obyvatelom tohoto domu ani nikoho odtial nepoznam, ale dost casto sa tu vyskytujem na prechadzke z detmi a zo psom. Ak som spravne pochopil, tento portal nam ma pomoct urcit, kto je zodpovedny za nahlaseny typ problemu a takisto ho aj preposle zodpovednym na riesenie. Aj keby to v tomto pripade v konecnom dosledku mal riesit niekto iny ako MU Petrzalka, nevidim nic zle na tom, ak im spravca portalu tento podnet posle. Ved su tu predsa pre obyvatelov a taketo poziadavky by ich teda vobec nemali zatazovat, prave naopak.
10. apríl 2012

Martin

Michal, žiadny unáhlený záver. Neviem, prečo by MÚ mal riešiť takéto prízemné správanie obyvateľov. Určite máte na prechádzke dosť času. Stačilo zatelefonovať správcovi objektu alebo kontaktovať miestneho zástupcu vlastníkov a upozorniť ich na tento problém. Určite by to bolo operatívnejšie.
16. apríl 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prípade, že ide o obyvateľa daného domu, mal by to riešiť správca bytového domu. Podľa našich informácií je už sklo odstránené.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
23. apríl 2012

Michal

Niekto si dal namahu a ten dreveny ram (na fotke) konecne odstranil. Blbe je, ze iba na druhu stranu chodniku a oprel ho o dom na Svabisnkeho ul. :-) Myslim, ze to moze admin tejto stranky zatvorit, beznadejny pripad...
23. apríl 2012

Martin

Takto to funguje, ked sa rekostruju byty a domy. "Majstri a remeselnici" povedia: "Sefe, za 20 euro to zlikvidujeme a odvezieme na skladku". Potom to cestou vyhodia kade-tade. Najlepsie do lesa alebo do vody!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania