Vypálené svetlo na moste Apollo

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 16. februára 2015

Dobrý deň,

prosím bolo by možné vymeniť vypálené svetelné trubice na moste Apollo? Vypálených je cca polovica trubíc, ktoré tvoria horizontálnu svetelnú líniu mosta. Most teraz nie je tak pekný, ako by mohol byť. Ďakujem

16. február 2015

Engerau

Kedysi este aj obluk svietil vdaka svetelnemu lanu. Proste hanba... zatial najmladsi most, a absolutne nezaujem o zakladnu udrzbu.
19. február 2015

Engerau2

A navyse je aj hrdzavejuci.
25. február 2015

dc

Skoda ze sa o to nestaraju.Velmi vela zaberov a fotiek vznika s tym mostom.....Zaujima ma ci to budu riesit....
04. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

posledná - predchádzajúca - skupinová výmena na predmetnej inštalácii Mosta Apollo bola realizovaná pred dvomi rokmi. V súlade s plánom údržby a technologicko-prevádzkovými postupmi a zásadami, je pre tento rok - marec/apríl 2015 naplánovaná skupinová výmena svetelných zdrojov líniového osvetlenia - lávka pre chodcov a cyklistov - Mostu Apollo, vrátane opráv a výmen vadných predradníkov, rozvodných skríň, istenia a vyčistenia ochrannej a nosnej konštrukcie svietidiel, v celkovom rozsahu 470 sveteľných miest.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
28. máj 2016

Dušan Drinka

"Štrbavý" nočný most APOLLO

Nočná iluminácia Mosta APOLLO má už dlhšiu dobu vážne medzery. Nesvietia niektoré zo závesných lán mosta, nesvieti pravá časť spodnej mostovky a rovnako nesvietia mnohé svietidlá chodníkov.

Most APOLLO získal viaceré medzinárodné ocenenia za architektúru a dizajn.
Prečo my sami nie sme naň dostatočne hrdí!? Blíži sa predsedníctvo SR v EK. Skúsme mostu prinavrátiť jeho krásu aj jeho kvalitným nočným nasvietením. (Ideálne LED svietidlami).

Vopred srdečne ďakujem v mene všetkých vnímavých ľudí so zmyslom pre krásu a dizajn!

S pozdravom, Dušan Drinka
30. máj 2016

Dušan Drinka

Výmena svetelných zdrojov, naplánovaná na "MAREC/ APRÍL" zjavne neprebehla. Bud má magistrát zle informácie, alebo si niekto neplní svoje povinnosti.....
13. jún 2016

Dušan Drinka

Veľmi rád by som vedel, ako sa Bratislava dostala na 6. priečku ekonomicky najvýkonnejšieho regiónu Európy. Mesto nemá financie na základné veci, na bežnú údržbu komunikácií, na zveľadenie hnusných verejných priestorov, jednoducho na nič, čo by konečne premenilo Bratislavu na príjemné mesto na žitie!!!
KEDY SA TO ZMENÍ????
18. marec 2018

Dušan Drinka

Osvetlenie lamiel na moste Apollo

Na moste Apollo zasa a opakovane nesvietia viaceré nasvetlenia závesných lán. Naozaj je taký problém vymeniť ich za spoľahlivé LED svietidlá, ktoré majú minimálnu poruchovosť a naviac radikálnym spôsobom šetria energiu???

Zobuďme sa, je rok 2018!
20. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava.
06. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, svietidlá na laná boli opravené a doložené. Svietidlá na chodníkoch sa nachádzajú v žľaboch, ktoré je nutné najskôr vyčistiť a potom prevádzkovateľ verejného osvetlenia vykoná skupinovú výmenu.



S pozdravom Oddelenie správy komunikácií. Hlavné mesto SR Bratislava.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania