Nedodržiavanie zákazu zastavenia na Hodžovom námestí

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Karol Bujaček 16. februára 2015

Tieto fotografie vznikli asi v priebehu 3 minút počas čakania na trolejbus.

Dobrák dopravnú značku rešpektuje a nezastaví tam. Hulvátovi to je jedno, zapne „štvorblik“ a zastaví.

Prosím odstrániť túto značku, pretože aj tak nie je dodržiavaná – ak tam v skutočnosti opodstatnenie nemá, ALEBO umiestniť tam búdku s policajtom, ktorý bude neustále kontrolovať dodržiavanie pravidiel cestnej premávky – ak osoba, ktorá rozhodla o jej osadení na tomto mieste, trvá na tom, že na tom úseku má platiť zákaz zastavenia.

20. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská polícia vykonáva pravidelné hliadky v celom meste, najmä v centrálnej oblasti, nemôže však zabrániť každému arogantnému správaniu vodičov a z kapacitných dôvodov nemôže stáť jeden policajt na každom mieste, kde je to potrebné, toľko ich jednoducho nemáme.

Váš podnet preposielame Mestskej polícii. Pokiaľ ste svedkom porušovania predpisov odporúčame obrátiť sa priamo na Mestskú políciu na čísle 159 alebo na štátnu políciu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
25. február 2015

Cerstvo

to co je za odpoved? volat MP, ked tam ti typkovia zastavia na max.3 minuty. kym pride MP, tak zdrhnu prec a volajucemu naparia pokutu za zbytocny vyjazd, ne?
MPici by tam mali stat 24/7!!!
26. február 2015

Mariana

Odpopved samospravy je typicky orwelowsky newspeak. Asi je to podmienka prijatia do zamestnaneckeho pomeru. Parkovanie v Bratislave je jedna velka neriesena hroza. Znacky slovakov asi netrapia, kedze vymozitelnost prava je taka ak je, chce to systematicke riesenie. Stlpiky, klobuky zabrany. Pravedpodone aj viac parkovacich domov, pre napady staci zajst do nedalekej Viedne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania