Striekacky na ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení

Pouzite striekacky vsade po okolitych uliciach, dileri v akcii bez problemov kazdy den, policia strazi dilerov a vyssie zaujmy. To su okolite ulice Pentagonu. Preco s tym samosprava nic nerobi? Maju tam svoje zaujmy???

18. február 2015

Julia

mna by zaujimalo preco tam taku haved drzia v tom Pentagone. Viem ze nejaka cast Pentagonu je uz upratana a ziju tam normalny ludia, ale ostatna cast je zapratana dilermi, romami a roznymi socialnymi zivlami sa tam zdrzujucimi. Zaujimalo by ma, ci tito ludia platia za to ze tam byvaju, nejako mi to nejde do hlavy, ze ked suseda musela predat byt lebo po 7 mesiacoch neplatenia uz ju nahanali ohladom drazby, ale koho su tie byty, pochybujem ze ich vlastnia vsetci "sockari". A ze tich dilerov nevedia zatknut a dat do basy tak to bude asi tim ze spolupracuju s policiou to je evidentne vidiet. Len ti normalny co tam byvaju a takmto sposobom hodnota ich bytov klesa (aj na 25 tisic eur) tak mi ich je luto.
19. február 2015

Odpoveď samosprávy

Verejno prospešní pracovníci Miestneho úradu Mestskej časti Bratislava - Podunajské Biskupice zabezpečujú čistenie verejného priestranstva pravidelne, kde podľa pokynov sa zbierajú aj striekačky.
V zmysle VZN 2/2003 o dodržiavaní čistoty a poriadku na území Mestskej časti Bratislava - Podunajské Biskupice, vlastník, správca alebo užívateľ nehnuteľností je povinný zabezpečiť udržiavanie čistoty na stanovišti zberných nádob a v okolí do 3 metrov.
Po nahlásení podnetu v okolí kontajnerové stojiska, sa daný problém rieši so správcami priľahlých nehnuteľností, resp. po nečinnosti správcu, odvoz zabezpečia VPP pracovníci tunajšieho úradu.
Drogová činnosť v danej lokalite a jej riešenie je plne v kompetencii policajných zložiek, kedy metská časť pravidelne žiada zvýšenie hliadkovej činnosti, kontrolu neprispôsobivých osôb a pod. Pre zlepšenie daného problému mestská časť v súčinnosti s hlavným mestom zriadila na pešej zóne na Bieloruskej ulici kamerový systém, ktorý je priamo napojený ma Mestskú políciu.

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice

19. február 2015

Michal Ulica

dobry den p.Vandriak, vyhovarat sa na policiu uz nema zmysel, neriesi sa to uz desatrocie, asi uz je cas na iny sposob...Kamerovy system na vsetky okolite ulice, ste zvoleni zastupcovia a tento problem je jeden z najvyznamnejsich v tejto mestskej casti. Skuste ukazat, ze ma zmysel vas volit, lebo viete vyriesit konecne problem, dakujem
02. marec 2015

Michal Ulica

Este raz by som poprosil o NAVRH RIESENIA od samospravy, nie vyhovorky na PZ, ale co konecne planujete s tym robit? Nizsie reportaz... http://www.tvnoviny.sk/domace/1786277_sokujuce-vypovede-narkomanov-a-prostitutok-z-pentagonu?utm_source=facebook&utm_medium=post-ad&utm_campaign=ps-clicks

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania