Dúbravská cesta, ako ďalej?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Ivan 20. februára 2015

Pozdravujem miestnu samosprávu a verejnú správu spolu s Magistrátom.
Chcel by som touto cestou zaslať podnet na bezdôvodne zaslepenú komunikáciu v okrese Bratislava IV, kde od doby otvorenia tunela Sitina je vybudovaná táto miestna komunikácia, ktorá bezdôvodne končí uzatvorená betónovými blokmi.
Na križovatke Lamačská/Dúbravská cesta/Cesta na Červený most máme krásnu novú križovatku, je nejaký závažný dôvod, prečo je predmetná cesta stále zaslepená? Nemyslím si, že v dnešnej dobe nárastu dopravy si môžeme dovoliť takýto luxus. To nikoho z kompetentných netrápi? Veľmi by sa tým odľahčilo doprave a Dúbravská cesta by bola znovu prejazdná ako tomu bolo kedysi.
Ďakujem.

20. február 2015

Andrej

Len to prosím nechajte zaslepené. Aspoň jedna cesta, kde môžeme chodiť na bicykli či pešo bez obavy o svoj život.
Ivan, skúste ísť do práce na bicykli, pešo, alebo MHDčkou, spravíte niečo pre svoje zdravie a keď nás bude viac, "veľmi by sa tým odľahčilo doprave".
;)
20. február 2015

Ján

Andrej. Toto nie je fórum pre pumpičkárov, láskavo nebojkotuj dobré nápady.
20. február 2015

Admin KV

Ján, diskusia je otvorená pre všetkých občanov. Prosím, neurážajte ostatných prispievateľov. Ďakujem.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
24. február 2015

Andrej

Tiez si myslim ze by cesta mohla byt sprejazdnena.
PS: A mam este otazku na admina: ako je mozne ze sme dvaja registrovani s rovnakym nickom?
25. február 2015

Admin KV

Andrej, naša stránka v súčasnosti rozlišuje užívateľov len na základe e-mailu. Čiže môže sa stať, že zaregistrovaných je aj desať "Andrejov", pokiaľ má každý z nich inú mailovú adresu.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
02. marec 2015

diky

Pokiaľ viem, tu bol problém, že ani na novej ceste a ani na jej starej časti nie sú chodníky.... preto sa nesprejazdnila.... možno by stálo za úvahu ju aspoň zjednosmerniť (úsek starej cesty pri IBM) v smere do Dúbravky. Ak by bola prejazdná aj v smere do mesta, neviem si predstaviť tie zápchy pri SAV-ke :) Sám som bol zástancom jej sprejazdenia ešte pred rokmi....
13. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet preverili príslušné oddelenia Magistrátu hlavného mesta. Podľa ich vyjadrenia "Osadenie betónových zábran na Dúbravskej ceste bolo prerokované v operatívnej komisii č. 17/2009 pod číslom 633 dňa 5.5.2013. Následne bolo so súhlasom Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave (KDI) vydané Určenie o použití Dopravných značiek a dopravných zariadení. Zábrany sú osadené legálne a sú osadené z dôvodu, že stav časti komunikácie Dúbravská cesta je v nevyhovujúcom technickom stave. Z toho dôvodu nemôže byť komunikácia sprejazdnená v celom úseku."

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania