Zničené retardéry na ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Andrej 21. februára 2015

Prosím o údržbu retardérov (2×) na cestnej komunikácii, ktoré sa nachádzajú na Belinského ulici. Retardéry nie sú po celej šírke cesty a neplnia už svoju funkciu.

23. február 2015

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho podnetu Vám oznamujeme, že poškodené retardéry na Belinského ulici sme zaevidovali do plánu opráv. Predpokladaný termín opravy je
po ukončení zimného obdobia, nakoľko oprava vyžaduje aj zásah do betónovej časti komunikácie.


mestská časť BA-Petržalka
29. máj 2015

Mike Litoris

naco? povedzte mi naco je tam tolko retarderov??? Od krizovatky po krizovatku su 4!! (usek asi 200m - cize kazdych 50m retarder!!) Ak aj boli poskodene a nie po celej dlzke, svoju funkciu plnili - auta spomalili. Ten kto tam nacapal tolko retarderov, je sam retarder, spolocensky.
29. máj 2015

Andrej

Práve kvôli tomu, že 2 boli rozbité, vodiči absolútne nedodržiavali max. povolenú rýchlosť a jazdili do protismeru aby sa im vyhli.
Práve včera boli obnovené.
28. júl 2015

Mike Litoris

a ta povolena rychlost je snad 5km/hod??? lebo tolko sa ide cez plne opravene funkcne retardery. a na tu ulicu ich je tam privela. neviem ako sa tebe jazdi po retarderoch, ale mne teda nie najlepsie.. keby tam neboli vôbec, nechodili by do protismeru, to je ti snad jasne.
28. január 2019

Michaela Slobodova

A na tejto foto. slepa samosprava asi nepostrehla podnet, ktory som posielala vcera. To si naozaj nikto kompetentny nevsimol, ako su tam umiestnene tie smetne nadoby? Na ceste? ze okrem toho,ze zavadzaju v jazde je to pre ludi mega nebezpecne.
23. máj 2019

Martin Uváček

Podnet vyriešený. Retardéry boli opravené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania