Košická-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Zuzana Kaniokova 14. septembra 2022

Na niekolkych miestach v Bratislave sa objavili reklamy na chodnikoch. Nie je v poriadku, ze sukromny subjekt vyuziva verejny priestor na komercne ucely. Ocenujem snahu mesta starat sa o nase komunikacie a myslim ze taketo rozsirenie reklam je to posledne, co bratislavske chodniky potrebuju.

14. september 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
14. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Sekcia správy nehnuteľnosti

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
14. september 2022

Jakub

Snad je to aj tema pre mestsku policiu cez kamery najst toho kto to spravil. Ak je to nieco co eventuelne zmije dazd tak ako znecistovanie ak je to trvale tak poskodzovanie cudzej veci - grafiti.
14. september 2022

Javor

Navrhujem rovno kontaktovat Slovenske zastupenie Wolt, aby k tomu poskytol vysvetlenie a ziadat nich o odstranenie. Taktiez by mala asi nasledovat aj pokuta, aby to bol priklad pre ine subiekty, ktore by sa chceli takto v buducnosti prezentovat.
14. september 2022

Tim

Podľa tej fotografie sa mi zdá, že ten nápis je vytvorený vyčistením chodníka. Už to tu bolo pár rokov dozadu. Čo s tým kto spraví? Zatrú to farbou? :)
14. september 2022

Javor

Ak je to tak, tak musim uznat, ze je to zaujimavy a prefikany sposob :) Kazdopadne je to vsak stale zneuzitie verejneho priestranstva na reklamne ucely sukromnej spolocnosti a nemalo by sa hladiet na to akym sposobom toho vysledneho efektu dosiahli. Takze bolo by super, keby im magistrat naparil pokutu za nedovolenu reklamu a vynutil odstranenie (v tomto prilade docistenie). Ved preco by mali danovi poplatnici platit vyjazd mestskeho komunalneho podniku, ktory by tam musel poslat auto a pracovnikov s vapkou. Tak by sme zistili kto by sa smial na konci, ci zamestnanci magistratu alebo PR oddelenie sukromnej spolocnosti :)
05. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet takzvanou ekoreklamou, ktorá je robená vyčistením chodníka vo forme reklamy. Reklama by mala do troch týždňov sama zmiznúť jej znečistením. Zodpovedný subjekt vyzveme, aby sa takéhoto konania do budúcnosti zdržali.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania