Nicenie vnutrobloku-parku Parickova-Svatoplukova autami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
BaNi 23. februára 2015

Mohla by MC osadit zo strany Svatoplukovej stlpik na zabranenie vjazdu aut do zrevitalizovaneho vnutrobloku Svatoplukova-Parickova-Azovska-Velehradska? Ako vidno z prilozenych fotografii bezohladni vodici sa otacaju na travnatej ploche a rozjazduju znovuvytvoreny park. Pre pripadny automobilovy pristup ku vchodom bytoveho domu ostane k dispozicii chodnik z prednej casti domu, kt je sirsi a kde je riziko poskodenia zelene vozidlami minimalne.

24. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť zabezpečí osadenie kameňov aby zabránila prejazdu aut a taktiež zabezpečíme odstránenie rýh po autách.

kancelária starostu
09. apríl 2015

BaNi

Uplynulo sest tyzdnov. Pribudli nove vzory pneumatik, lebo MC doteraz neosadila zabranu (kamen) ani nedosadila travu. Ziadam o skoru napravu. Dakujem.
13. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť rieši osadenie kameňov v rámci kumulácie podnetov = akonáhle sa nazbiera dostatočný počet kameňov na osadenie do zelene, vypíšeme objednávku a osadíme čo najväčšie množstvo kameňov na lokality. Momentálne náš dodávateľ rozvozil istý počet kameňov, ktoré boli nazbierané ešte v roku 2014 a postupne bude osádzať ďalšie kamene. Prosíme o trpezlivosť, v rámci minulého a tohto roku bolo veľa požiadaviek na osadenie týchto kameňov do zelene.



kancelária starostu
09. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
náš dodávateľ osadil kamene v počte 4 kusy

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania