Chodník z Vrakune smerom na Ružinov?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 13. marca 2015

Rada by som sa spytala, ci sa mame nadejat, ze niekedy bude existovat normalny chodnik z Vrakune smerom na Ruzinov, teda popri Hradskej. Clovek ma v blizkosti Avion, no musi automaticky brat auto, aby sa tam dostal. A pritom by to mohla byt celkom prechadzka. Kazdy den jazdi po Hradskej mnozstvo aut a samozrejme aj chodci po vychodenych trasach hned popri ceste. Je to nebezpecne, hlavne ked auta idu viac ako povolenou rychlostou, ohrozeni su chodci ale i doprava. Bude sa tato vec riesit alebo sa to nechava na kazdodenne pouzivanie aut?

16. apríl 2012

Odpoveď samosprávy

Komunikácia Hradská nie je v správe mestskej časti Bratislava- Vrakuňa, kompetenčne
spadá pod magistrát hl.m. SR Bratislavu, ktorá je kompetentná návrh občana ktorý podal
tento podnet riešiť. Odstupujeme ho teda primátorovi hlavného mesta p.Ftáčnikovi.

S pozdravom

Vladimír Mráz
prednosta Vrakune.
16. apríl 2012

fuxo

Treba si uvedomit, ze ako cyklista ste pre tuto spolocnost nezaujimavy, nekupujete benzin, nenicite auto, proste menej spotrebuvate.
Tiez som mal svojho casu viziu, ako prepojit konecnu 39-tky s Hornbachom a tym padom celym nakupnym centrom pre chodcov a cyklistov...v tychto miestach by zrejme chodnik z Vrakune aj tak narazil na nadludsky problem s prekonanim zeleznice, na ktory asi ludska civilizacia este nedozrela.
Sancu vidim az s vystavbou Pharos Business Port, co este par rokov potrva, ale po predchadzajucich skusenostiach nepocitam s tym, ze by niekto aj v tomto pripade myslel na chodcov a cyklistov.
18. máj 2012

Valec

Prepojenie konečnej linky 39 s Hornbachom sa vyrieši v súvislosti s výstavbou železničnej zastávky (tzn. do roku 2015):
http://www.hrapko.sk/fotky1114/Smer/Ruinov_doprava/Terminal_integrovanej_osobnej_prepravy_Ruinov.png
27. máj 2012

cyklotron

Fuxo, nestavaj sa na zadne, nexistuje ani zidovksa, ani slobodomurarska, a uz vonkoncom nie konspiracia automobilisti verzus "cyklouni" (vid. google - klucove slova DFENS CYKLOUN). Len jednoducho nieje zaujem riesit problem a niesu verejne financie. Cesta je totiz rovnako nevyhovujuca aj pre auta, cele dopravne riesenie zony je v stave v akom bolo v roku 1985 kedy tade preslo par aut za den, a na mieste Hornbachu bolo JRD a polia.
09. júl 2012

Fuxo

Denne najazdim po meste a okoli autom cez 100 km, prave preto mi lezie na nervy, ze musim ist do Hornbachu, ktory mam 200 m od domu autom okolo. Lezie mi na nervy tato alibisticko developersko neschopacka banda na uradoch, ktora na jednej strane rozdava zadarmo prachacom byty a na druhej vyplakava, ze nie su peniaze. Tie polia si dobre pamatam, tak isto ako aj vystavbu tych krabic, co su tam dnes. A ver tomu, ze zidovska lobby nie je konspiracia :)
13. apríl 2014

Kiko

Neviete niečo nové? Tiež bývam kúsok od hornachu. Ako cyklista mám veľký problém sa bezpečne dostať z Hradskej do Ružinova. Kedže na hradskej nieje ani krajnica, pokaždé tam tŕpnem, či ma niekto nenabere. A to nehovorím, že by som rád chodil na biku aj do roboty, ale to nieje v rannej špičke na Hradskej možne. Zas sa čaká na tragédiu?
02. jún 2014

Valec

Skúste to cez ul. Na piestku a (Pod-)Priehradná... tadiaľ je to na bicykli bezpečnejšie - menej vyťažená cesta, menej rozbitá krajnica. Ja tadiaľ chodievam dennodenne.
13. marec 2015

Anna

Dobrý deň,
rada by som sa informovala, či je v pláne riešenie uvedenej situácie?
(Aj vzhľadom na to, že Pharos je v aktívnej výstavbe..)
19. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. V ekonomickej situácii, v ktorej sa mesto nachádza je veľmi ťažké investovať do extravilanových projektov. Momentálne mesto nemá na takýto projekt finančné prostriedky.

Oddelenie marketingu a komunikácie
01. december 2021

Vladimir Kocian

Podnet zo strany magistratu dlhodobo nerieseny
01. december 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
27. február 2024

Martin Uváček

a dlhodobe zas bez odpovede

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania