Uzbecká-neporiadok-Vyčistenie priestoru pri obchodnom dome Billa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Jakub 01. marca 2015

Pri obchodnom dome Billa na Toryskej sa v kríkoch a okolí nachádza dosť odpadkov ktoré sa objavili po odkrytí snehom. V okolí je neskutočné množstvo odpadkov a je potrebné ich pozbierať.

ďakujem

02. marec 2015

Odpoveď samosprávy

VPP pracovníci tunajšieho úradu v krátkom čase zabezpečia vyzbieranie odpadu s plôch verejnej zelene, ako aj z pod kríkov pri MŠ Podzáhradná. Zo strany parkoviska vyzveme vedenie obchodného centra Billa na zabezpečenie čistoty a poriadku.

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
09. marec 2016

Jakub Vitek

Odpadky sa tu nachádzajú v kríkoch aj po jednom roku !
10. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Uvedený problém so znečisťovaním priestorov v okolí zástavky, parkoviska a plôch pri OC Billa, sa pravidelne opakuje vďaka nezodpovedným občanom, ktorí považujú verejné priestranstvo za smetný kôš.
Niekoľkokrát do roka miestny úrad vyzýva OC Billa, aby zabezpečila pravidelné čistenie okolia svojej prevádzky, keďže sa jedná o plochy v ich vlastníctve, resp. správe, čo aj vykonávajú, žiaľ efekt čistoty je krátkodobý.
Miestny úrad opätovne vyzve prevádzku Billa na zabezpečenie poriadku v okolí svojej prevádzky v čo najkratšom čase.


Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Pdunajské Biskupice
12. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Predovšetkým sa ospravedlňujeme za reakciu, ktorá prichádza až po niekoľkých rokoch. Po nástupe nového vedenia mestskej časti v roku 2022 sme z minulých období zdedili túto agendu, žiaľ v takomto stave a postupne sa snažíme všetky otvorené podnety (napriek svojej v mnohých prípadoch už neaktuálnosti) uzavrieť. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu pri riešení podnetov - v reálnom čase.

Podnet bol v danom čase vyriešený.

S pozdravom

Oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania