Nepekne vyzerajuca krizovatka Tomasikova-Ruzinovska

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Bola by potrebna kompletna rekonstrukcia vratane odstranenia barierovosti a aj semafory na tejto krizovatke vyzeraju dost nemoderne a skaredo

01. marec 2015

12345

to fotili z centrifugy?
01. marec 2015

hózen

Tiež som chcel podotknúť že aj keď boli fotky získané z vetroňa či náletov rogala, tak na druhej fotke tiež vidno jeden z mnohých prvkov, prečo je táto križovatka taká ohyzda: tie hypermegamaxi (trápne) pylóny ako z mimozemských invázií, tu nikdy nemali čo pristáť a hľadať! je to ozrutné, má to absolútne neproporčné "nohy" a tvary, cerí to na nás kadejaké kovové gamby, svieti to na nás, nikto ich tu nechce, každý by ot toho najradšej zutekal, no proste celý: http://www.paulmudie.com/images/war-of-the-worlds.jpg
http://behance.vo.llnwd.net/profiles/50528/projects/40636/505281188493617.jpg
http://fc01.deviantart.net/fs50/i/2009/305/4/4/War_of_the_Worlds_by_ashartos.jpg
Akurát že už len v našom meste je ich rádovo viac, než v tej známej invázii na celej zemeguli, a sú tu na našom povrchu ovela dlhšie bez nádeje na ich zbavenie sa... Zatiaľčo zástupcovia údajne verejného záujmu si mädlia ruky, ako všetkým všetko prešlo po vzájomných zákulisných dohodách, v údajnom súlade so zákonom. No mestské časti nemajú ani na pravidelnú včasnú opravu chodníkov, ani na ...takmer nič - tak kde je ten prospech z tohto znehodnotenia nášho kedysi sympatického životného priestoru? Pardon ak som trocha odbočil, ale keď vyčistiť križovatky, tak poriadne a aj od tej najväčšej škodnej.
11. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom Oddelenie správy komunikácií a marketingu. Bude zaradený do harmonogramu opráv. Z hľadiska nedostatku financií, sa však radikálna zmena križovatky zatiaľ nepredpokladá.

Oddelenie komunikácie a vzťahov s verejnosťou
11. marec 2015

kroutela

Aký nedostatok financií? A tie tisíce reklám ktoré tu stoja na každom metri vrátane bigboardov osadených k tejto kižovatke, neprinášajú pre nás žiaden finančne povšimnutelný osoh? Tak prečo ich povolujete - preč s nimi a okamžite! Zničili nám prostredie a ešte stále neostávajú peniaze pre nás, na 80% základných záležitostí. Ale na prvom zasadaní po volbách si zvyšovať platy, nato vždy máte, všakže.
30. november 2019

Ružinov - Prievoz

Dobrý deň,
Daná križovatka prešla tento rok rekonštrukciou. Čiže sa podnet môže uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania