Mlynské Nivy-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Stanislav Beňačka 10. októbra 2022

Vyústenie do križovatky od Mlynských nív na Dunajskú, na križovatke sú vyznačené tri pruhy, pričom do nej ústia štyri. Neraz sa mi stalo, že vodiči v pravom pruhu odbočujúcom doľava a vodiči v ľavom priamom pruhu sa tlačia do toho istého pruhu. Všetky štyri pruhy sú pritom semaformi púšťané naraz. Choďte sa tam pozrieť v pracovný deň okolo 17:00 a pochopíte.

10. október 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
10. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
10. október 2022

Bratislavčan

To je stavané pre “sezónnych cyklistov”, nie pre bežnú dopravu.. už rok trvá tento “výmysel”.. chudáci autobusári, tí okrem potu potia aj krv..
10. október 2022

NaTrnavke

Z ulice pri autobusovej stanice, ak idete smerom na Dunajsku, tak su 2 pruhy priamo a dva dolava, je to riadne vyznacene aj dopr. znacenim. Ked uz ste za krizovatkou tak ulica Ml. nivy ma kontinualne 2 pruhy az po krizovatku, pricom lavy pruh konci ako odbocovaci na Dunajsku a pravy na 29. augusta. Ja tam nikde nevidim, ani pri pohlade na satelitny zaber, ze by sa krizovali alebo spajali pruhy v krizovatke.
10. október 2022

Boris

Ak niekto nevie jazdiť v jazdných pruhoch, tak nech radšej vôbec nejazdí.
11. október 2022

Jimmy van Groenewegen

Podľa mňa pán myslí, že je úzka šírka pruhov pri prejazde križovatkou, keď ide priamy smer a ľavé odbočenie naraz. Aj mne sa to javí ako trochu úzke, asi by to chcelo trochu upraviť vodorovné značky. Toť len môj názor...
28. október 2022

Stanislav Beňačka

Takto to riešia vodiči MHD. Na satelitnom snímu je ešte staré riešenie s tromi pruhmi a v tom prípade tá čiara sedí. Pri štyroch už nie.
29. október 2022

Stanislav Beňačka

Toto je skoro pravidlo
14. december 2022

Stanislav Beňačka

Mimochodom, predvčerom sa tam stala už tretia nehoda a podla na vozovke nakreslených pozící vozidiel je vidno príčinu...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania