Kvety na Slavíne

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Michal 02. marca 2015

Bolo by možné obnoviť znova kvety na spoločných hroboch na Slavíne? Určite to vyzeralo lepšie ako to je teraz a hlavne to ľuďom ako tak bránilo vstupu na spoločné hroby, čo je pre mňa maximálna neúcta ku zosnulým.

02. marec 2015

loviňa

so súčasným primátorom asi budeme radi, keď tento pamätník vôbec prežije, o dôstojnosti tu nebude môcť byť ani reč, jedine ostáva dúfať že on sám aj s jeho pokrútenými názormi nebude mať na všetko dosah
03. marec 2015

Jaro

Jedneho dna tam budu stat domy. Ked nas bude Putin srat.
15. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, o stanovisko k tomuto podnetu sme požiadali správcu - m.p. Marianum, ktoré vo svojom stanovisku uvádza.:
Nakoľko na vojenskom cintoríne došlo k rozsiahlej poruche vodovodného potrubia, celý pamätník Slavín je bez možnosti zavlažovania.
Pracnosť výsadby, ale najmä starostlivosti o kvety v akomkoľvek rozsahu je z finančného pohľadu v dnešnej dobe nerealizovateľná.
Len pre ilustráciu: 15 min. závlahy pamätníka stoji 25 €. Na udržiavanie kvetinovej výsadby by bolo potrebné v horúcich letných dňoch púšťať závlahu na min. 6 hodín denne, čo by predstavovalo denné náklady 600€/deň!

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
16. február 2016

jajbolina

Mňa by zaujímalo ako to zvládali za socializmu polievať. Niečo také, ako kvapkový systém závlahy napojený na spodnú vodu na magistráte zrejme nepočuli, rovnako v Mariannum, všetko sú to len stranícki funkcionári, nie odborníci. Jediné čo ich zaujíma, je ich plat a teplé fleky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.