Osadenie dopravnej značky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Apolen 03. marca 2015

Autá zaparkované na okraji cesty bránia vo výhľade vozidlá vychádzajúcim z parkoviska aleba garáže novostavby Údernícka 10. Stavba bola prevzatá do užívania v októbri minulého roka. Zatiaľ nie je dostatočne riešená statická ani dynamická oprava pre ňou a ani bezpečnosť chodcov. Obyvatelia bytového domu vopred ďakujú za promptné riešenie.

11. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Uvedená ulica - Údernícka - je v správe magistrátu hlavného mesta. Spevnená plocha, na ktorej stoja vozidlá je s najväčšou pravdepodobnosťou (podľa výpisu z verejne prístupného katasterportálu) je pozemok a stavba na ňom v spoluvlastníctve viacerých osôb, pravdepodobne vlastníkov bytov a nebytových priestorov domu) súkromným vlastníctvom. Najvhodnejšie by bolo poveriť na schôdzi správcu objektu a priľahlého pozemku zabezpečením príslušného dopravného značenia – od návrhu jeho umiestnenia až po určenie jeho použitia na magistráte hlavného mesta. V prípade potreby mestská časť môže poskytnúť poradenstvo ohľadne návrhu riešenia situácie, ale samotnú žiadosť na magistrát hlavného mesta už musia podať majitelia bytov.

mestská časť BA-Petržalka
18. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet bol odoslaný na príslušné oddelenia Magistrátu hlavného mesta na preverenie.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
01. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zo strany vlastníkov objektu nebola na komisiu pre určovanie dopravných značiek predložený žiadny návrh organizácie dopravy v súvislosti s uvedeným problémom.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
08. august 2016

Martin

Myslim, ze problem by bolo dobre riesit s konkretnym susedom, ktory tam s tou Kiou tak rozumne parkuje.
19. jún 2017

Martin

Problem bol vyrieseny umiestnenim vodorovneho znacenia. Dakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania