Jantárová cesta - poškodená informačná tabuľa

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

V riešení
meno
Peter Czirak 16. októbra 2022

Na informacnej tabuli by som skor uvital viac odchodov ktore budu prave nasledovat, ako informacia o spoji, co pojde za par hodin.

16. október 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
16. október 2022

Boris

Keďže je to ONLINE tabuľa, tak sa zobrazujú ONLINE vozdlá. Jungmannova je prvá zastávka, čiže spoj "naskočí" relatívne neskoro. Vo vitríne sú všetky spoje na CP.
16. október 2022

Peter Czirak

Tak ako vedia o tych elektrickach co stoja na konecnej, vedia aj o elektrickach co sa k nej blizia, takze tiez vedia odhadnut ci pridu nacas. Hlavne ak to vedia o tej elektricke, co ma prist az za par hodin.
16. október 2022

Boris

Je to ONLINE ODCHODOVÁ tabuľa. Nerozumiem, prečo má ONLINE ODCHODOVÁ tabuľa odhadovať čas príchodu električky z opačného smeru.
A zároveň nerozumiem, na čo sa to rieši teraz, keď zastávka o pár mesiacov zmizne z povrchu zemského.
16. október 2022

Peter Czirak

Vsetky odchody spojov na tychto tabuliach su odhadovane podla predchadzajucich poloh dopravneho prostriedku rovnako je to aj na konecnej. Ked vedia ze elektricka ide nacas z opacneho smeru, vedia predpokladat, ze aj tymto smerom bude moct ist nacas.
Ta zastavka tam este dost dlhu dobu pobudne, skor ako za rok ju este rusit nebudu. Skor odhadujem, ze ak sa nahodou zase nezabrzdia na dakej finacnej otazke, tak to bude cca rok a pol.
16. október 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
21. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania